Kablovi za modularno napajanje OCZ ModXStream-Pro 600W
STRANA 1 OD 1
Spec
Kablovi za modularno napajanje OCZ ModXStream-Pro 600W
15.01.2012. 02:35
T42584
status: user broj poruka: 199
Potrebni su mu kablovi za ovo napajanje....Znaci sta ko ima...A prvenstveno mi trebaju ova dva sa crvenim ulazima tj za napajanje graficke kartice...Evo nekih slika : http://bit.ly/ztYs1V http://bit.ly/zYcIID
Sreća pa imaš na oba kraja slične konektore, krajeve koji idu u ploču i ostalo možeš da skineš s nekog rashodovanog iz obližnjeg servisa gde toga garant imaju na tone. One koji idu u napajanje verovatno možeš da otkineš sa 24-pinskog što ide u ploču, sigurno će se naći grupe od 4 ili 6 pinova da ti odgovaraju, ako ne skini nožem ćoškove onima koji smetaju.
Jer to nema šanse da nađeš gotovo jer nisu univerzalni, moraćeš da praviš.
Sve sam cuo do sad al ovo nisam... xD I sta, znaci da odem ja sad po PP aparat iz kola, da ga drzim pored kompa jer mi ovaj moj ModX 600W radi vec tri i po godine? :D
Ne baksuziraj. Imam ih 2 a evo rade vec 5-a godina doduse 600w. U svakom slucaju uradi nesto protiv uroka :) . Ja sad uzimam crveni konac :)
:: Nemoj da me drzis za rec ali mislim da ta serija OCZ-ovih napajanja crkavaju posle 2,5 godin :: i to tako sto se zapale :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kupio sam polovno napajanje i nisam dobio sve kablove....Peki koliko para za sve to?I + cu gratis da ti popusim... :)
Re: Kablovi za modularno napajanje OCZ ModXStream-Pro 600W
16.01.2012. 16:26
status: user broj poruka: 18996
ne mozes to da nadjes jer nema u slobodnoj prodaji, jedini nacin da dodjes do toga je da kupis neko jeftinije napajanje sa tim kablovima, a onda prodas njega i ostavis sebi kablove(ne sve).. ili na kraju opet ispusis
:: :: Potrebni su mu kablovi za ovo napajanje....Znaci sta ko ima...A prvenstveno mi trebaju ova dva sa crvenim ulazima tj za napajanje graficke kartice...Evo nekih slika :: http://bit.ly/ztYs1 :: http://bit.ly/zYcIID
7-8 u igraonicu jedno se bukvalno zaplilo! Izbio crn dim iz njega! Jedva sam stigo da iscupam kablo pozadi! Sreca sto nije preslo dalje u komp! Sa ostalim imam samo manje problem oko ventilatora mora da se cesto cisti max 2-3 meseca a i mislim da mi ova druga rade skoro 3 godine! Sve je moguce!
Posle TT TPower 1500 koji se spRRžio posle 1.5 god. uzimam isključivo Corsair/Enermax sa 7/5 god. garancije pa ako /kad vrisne odem kod švabe i nabijem mu ga u pedu! - nema ih kod nas, znam, i sve ih je teže preneti, onomad me nisu pustili u aviJon jer sam kod sebe imao 1xPSU i kilo Arctic Silver 5-ice uz objašnjenje da se obe stvari mogu koristiti za pravljenje atomske bombe!?! - nadam da će ovi naši dinosaurusi uraditi nešto po pitanju toga jer bez dobrog napajanja nema `leba...
Kupis polovno krsh napajanje i to bez garancije da bi proso jeftino, e sad tek vidis koliko ces skupo da prodjes, kako je taj lik koji ti je prodao pogubio kablove?! Sto si uopste uzeo napajanje bez kablova?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
sta bre nema, eno ti SeaSonic, Silverstone, to kao ne valja?
:: :: Posle TT TPower 1500 koji se spRRžio posle 1.5 god. uzimam isključivo Corsair/Enermax sa 7/5 god. garancije pa ako /kad vrisne odem kod švabe i nabijem mu ga u pedu! :: - nema ih kod nas, znam, i sve ih je teže preneti, onomad me nisu pustili u aviJon jer sam kod sebe imao 1xPSU i kilo Arctic Silver 5-ice uz objašnjenje da se obe stvari mogu koristiti za pravljenje atomske bombe!?! :: - nadam da će ovi naši dinosaurusi uraditi nešto po pitanju toga jer bez dobrog napajanja nema `leba... :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: ::
Dexter nema potrebe za panikom!Ako sam kupio ovo napajanje + plocu LanParty dfi 775 socket, Core 2 Quad Q8200 box, 2x1 gb Black dragon ddr2 na 800mhz,9600gt 513 gddr3,dvd rw lg za 40e ja mislim da sam dobro proso zar ne?Od kablova sam dobio jedan za graficku jedan za molex i jedan za satu i sad sam sve kompletirao tako da imam i visak...A napajanje je ok radi 24/7 vec pola godine tako da se ne bunim...I ovako je to veliki skok sa 500w AXP simple power koje je izaslo iz garancije...A ovo OCZ je extra leglo na 6870 koja me je izasla maltene besplatno kad sam sve ovo rasprodao :) to je to :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.