kada konektujem flash memoriju kingston na usb portal kompjuter je prepozna,instalira,i napise da spremna za rad,ali problem nastaje sto se sadrzaj u njoj ne otvara.Isao sam na `device manager` i proverio,pise da je instalirana i da je spremna za rad,ali i dalje ne vredi.Probao sam i na drugim portovima ali ostaje ista stvar.pomozite da resim problem?
Probaj da formatira,a ako ne uspe onda mozes da ga bacis.Pokusaj i da ga konektujes na druge kompove da bi video da nije mozda problem do tvog kompa(sto je skoro nemoguce,jer je verovatno flash mrtav..)
na drugim kompovima radi savrseno,ali kod mene ne.inace je nova flash memorija ,kupio sam je pre par dana.kingston 512 mb.problem je u tome sto je windows prepozna,zatim instalira i sve kao i na drugim kompovima,ali za razliku od drugih ne otvara mi sadrzaj.inace nakon instalacije nemam ikonu za flash memoriju.mislim da nije neophodno formatiranje.da li je mozda problem neki virus ili spyware.hvala
Mislis da nema AutoRun??? ili ga ne vidi u My Computer??? Proveri ima li ga u Device Manageru, pa izaberi opciju Show Hidden Devices...
M i G
:: :: :: na drugim kompovima radi savrseno,ali kod mene ne.inace je nova flash memorija ,kupio sam je pre par dana.kingston 512 mb.problem je u tome sto je windows prepozna,zatim instalira i sve kao i na drugim kompovima,ali za razliku od drugih ne otvara mi sadrzaj.inace nakon instalacije nemam ikonu za flash memoriju.mislim da nije neophodno formatiranje.da li je mozda problem neki virus ili spyware.hval ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.