ovoga moze samo da ima u DESK-u. ali, pravo da ti kazem, ja sam imao CAGE i od TT-a i od CM-a i Chieftec-a, koliko god da je kvalitetan mora da tandrce metal koliko god diskova da stavis i u koje god kuciste da ga stavis.. mislim nije to sad glasno nesto ali onako iritirajuce kapiras.. tako da sam ja sebi lepo uzeo Scythe QuietDrive i Scythe Himuro, to ti je moja preporuka, a ako ne nadjes ovo http://www.racunari.net/detalji/index.php?kompo=0203091051&k=02
Znam da ces na kraju uzeti cage ali moje je da ti kazem :)
posto hocu da napunim kosmosa ventovima onako kulturno. Ili imas neku ideju kako da stavim vent napred bez kaveza?
I da, vidim da si ti postavljao temu kada si trazio black uv neonke za kuciste, i ja cu otvoriti temu al ae da pitam ovde, jel imaju u srbiji te neonke, tj uv ljubicaste mi trebaju, jer je kuciste iznutra ofarbano uv bojom :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.