ovog misonju,planiram da ga pazarim,pa me interesuje kako lezi u ruci,znaci saka srednje velicine, ne deluje mi nesto veliko -i kakav je ako ga je neko probao u battlefield 3 ili Mw3
ma u pitanju je neki polovan,tj. malo koristen,dopada mi se kako izgleda jedino neznam kako lezi u ruci posto je i za levake i za desnjake,a na ove komantare se ne oslanjam mnogo jer tamo najvise komentarisu oni koji i ne poseduju odredjenu stvar za koju daju komentare,preskocio bih te komentare na IT svetu najradije
Gledaj komentare samo onih ljudi koji kazu da su ga kupili i da ga koriste neko vreme,
one pametne koji ga nisu uzeli u ruke naravno ignorisi, takvih imas svugde dodju AMD mentoli na i5 porcesor pa pljuju a isto tako i intelasi dodju na neki AMD procesor pa pljuju...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
G400 je reimenovani Mx518, ne znam da li su dirali senzor uopšte. G300 je dobar za novac koji nudi, ima dosta macroa i dobrog je kvaliteta. CM Spawn je dobar izbor. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Mislim da je odgovor i vise nego jednostavan :: G40 :: :: ::
CM Spawn je dobro resenje za 10% ljudi na ovoj planeti kome ovaj mis moze zbog svog oblika odgovarati :) Sto se tice g400, poboljsali su senzor mis ima 3600 dpi, bolje lezi u ruci(drugaciji materijali) i nema vise problema sto se tice znojenja ruke.. Za mene na primer dileme nema, e sad neka covek kupi sta mu se svidja :) @Dexter nije bas tako, imam mx-a vec jako dugo i kunem se u njega, ali u kupovinu idem za par dana :)
:: G400 je reimenovani Mx518, ne znam da li su dirali senzor uopšte. G300 je dobar za novac koji nudi, ima dosta macroa i dobrog je kvaliteta. CM Spawn je dobar izbor :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Mislim da je odgovor i vise nego jednostavan :: :: G40 :: :: :: :: :: ::
Iskreno da ti kažem, pre mislim da 10% ljudi naslanja celu šaku na miša nego da ga drže u claw stilu. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: CM Spawn je dobro resenje za 10% ljudi na ovoj planeti kome ovaj mis moze zbog svog oblika odgovarati : :: Sto se tice g400, poboljsali su senzor mis ima 3600 dpi, bolje lezi u ruci(drugaciji materijali) i nema vise problema sto se tice znojenja ruke.. :: Za mene na primer dileme nema, e sad neka covek kupi sta mu se svidja : :: @Dexter nije bas tako, imam mx-a vec jako dugo i kunem se u njega, ali u kupovinu idem za par dana : :: :: :: G400 je reimenovani Mx518, ne znam da li su dirali senzor uopšte. G300 je dobar za novac koji nudi, ima dosta macroa i dobrog je kvaliteta. CM Spawn je dobar izbor :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: Mislim da je odgovor i vise nego jednostavan :: :: :: G40 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja kada ga uhvatim, uhvatio sam ga :) Posto mi je ruka lopata, najlepse mi se pokazao Razer DA... Jako grubo se obhodim prema misu, zbog ekstremno malog sens-a na kome igram, tako da nema price da mogu tako drzati mis, ali otkud znam moguce da si u pravu...
:: Iskreno da ti kažem, pre mislim da 10% ljudi naslanja celu šaku na miša nego da ga drže u claw stilu.
I ja bih isao na MX518, jedan je bas nov bio na KP za 25e. Inace sam bio u slicnoj nedoumici, i G300 nisam uzeo jer je previše mali za moju ruku :). Uzeo sam X7 Oscar edition, K738 je oznaka, a igram bf3. Mozda ima preosetljiv senzor za moj ukus.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
podjednako su dobri misevi, mozda se coveku vise svideo G300, a i ima vise tastera..recimo @daum, u pravu si totalno, jos nisam video da neko drzi tako misa kao lopatu, ja tako nema sanse da radim, neprecizno je jako.. dakle CLAW stil sa bilo kojim misem.. cak i G700, ne mozes bas celu saku nasloniti na misa i da ocekujes preciznost
:: Mislim da je odgovor i vise nego jednostavan :: G40 :: :: ::
Uzet G300 za 1700 kinte,par meseci star sa garancijom,za ovaj novac sam prezadovoljan, inace mislim da nov bas i ne vredi kolika mu je cena,moze se uzeti X7-f3 recimo za dosta manje para-isto odlican Gaming mis Inace lepo lezi u ruci srednje velicine,inace za one sa malo vecom sapom bi bilo problem,cisto sumnjam da bi odgovarao,lep i kvalitetan misonja,nema sta,sad videcemo kad se malo priviknem kakav je u Fps igrama
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.