sve ti pise,kolko je glasan..noise..:)drugar mi je imao 212+na i5 200k i na 4.0ghz je drzao 212+je blago cuo pri opterecenju..tako da nije mnogo glasan,idi na 212+moja preporuka
:: sve ti pise,kolko je glasan..noise..:)drugar mi je imao 212+na i5 200k i na 4.0ghz je drzao 212+je blago cuo pri opterecenju..tako da nije mnogo glasan,idi na 212+moja preporuk :: Drugi red je noise, ja sam skontao da su ostali redovi temperature?
Temperature su u pitanju. Razlikuju se u zavisnosti od napona ventilatora, vidis da je na 12V najmanja temperatura, jer onda vent radi na max broju obrtaja.
Ako planiras da uzmes neki od ta dva, pogledaj i CM Hyper 612, ja sam ga uzeo i ok je kuler, samo je mnogo glomazan, ali ima 6 heatpipe-ova
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Temperature su u pitanju. Razlikuju se u zavisnosti od napona ventilatora, vidis da je na 12V najmanja temperatura, jer onda vent radi na max broju obrtaja :: :: Ako planiras da uzmes neki od ta dva, pogledaj i CM Hyper 612, ja sam ga uzeo i ok je kuler, samo je mnogo glomazan, ali ima 6 heatpipe-ova :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Uzeo u Shitatronu... usao da kupim Prolimatech Megahalems, nisu imali, pa sam uzeo ovaj.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: taj CM Hyper 612????baci link. :: :: core2duo e8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: kingston ddr2 4 gb :: asus p5k-e :: wd 500gb :: saphhire 6870(default za sada) :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b-b :: samsung 2233bw :: :: :: Temperature su u pitanju. Razlikuju se u zavisnosti od napona ventilatora, vidis da je na 12V najmanja temperatura, jer onda vent radi na max broju obrtaja :: :: :: :: Ako planiras da uzmes neki od ta dva, pogledaj i CM Hyper 612, ja sam ga uzeo i ok je kuler, samo je mnogo glomazan, ali ima 6 heatpipe-ova :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Performanse ta dva kulera su otprilike iste, ono sto je razlicito je mounting sistem, CM koristi svoj odlican univerzalni sistem, dok TT ima sugave push-pinove za intela i jos sugaviju snalu za amd-a, vadi ga samo to sto nije preterano tezak.
Sto se svodi na sledece: Ako si lenj ili svaki cas skidas i drndas kuler uzmi contac 29 jer ces mnogo lakse da ga montiras, ako nisi uzmi 212+, montaza duze traje ali kad ga montiras drzace ko mengele.
:: taj CM Hyper 612????baci link. :: :: core2duo e8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: kingston ddr2 4 gb :: asus p5k-e :: wd 500gb :: saphhire 6870(default za sada) :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b-b :: samsung 2233bw :: :: :: Temperature su u pitanju. Razlikuju se u zavisnosti od napona ventilatora, vidis da je na 12V najmanja temperatura, jer onda vent radi na max broju obrtaja :: :: :: :: Ako planiras da uzmes neki od ta dva, pogledaj i CM Hyper 612, ja sam ga uzeo i ok je kuler, samo je mnogo glomazan, ali ima 6 heatpipe-ova :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
ljudi.dajte.neki,link,gde,mogu,da.kupim.212plus,i,ako,ga,ima.u,prodaji,dajte,savet,koji,kuler,da.mu,nabacim,kao.sekundarni,al,da.je.led,plavi,otisla,mi.taraba,tj,razmak,na.k800i,pa.pucam.,po.zarezima,i,tackama,da,bi,odvojio,kazem,to.u.slucaju,da.se,neko,pita,sta,bre.radi.ovaj. Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
:: ljudi.dajte.neki,link,gde,mogu,da.kupim.212plus,i,ako,ga,ima.u,prodaji,dajte,savet,koji,kuler,da.mu,nabacim,kao.sekundarni,al,da.je.led,plavi,otisla,mi.taraba,tj,razmak,na.k800i,pa.pucam.,po.zarezima,i,tackama,da,bi,odvojio,kazem,to.u.slucaju,da.se,neko,pita,sta,bre.radi.ovaj :: Phenom II x 4 955 BE 3.2GH :: ASUS M5A97 PRO :: SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MH :: za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :) :: ::
A u slučaju da ga ne nađeš, Xigmatek Gaia je jednako dobar i jednako jeftin, pominjali smo u jednoj temi nedavno.
:: ljudi.dajte.neki,link,gde,mogu,da.kupim.212plus,i,ako,ga,ima.u,prodaji,dajte,savet,koji,kuler,da.mu,nabacim,kao.sekundarni,al,da.je.led,plavi,otisla,mi.taraba,tj,razmak,na.k800i,pa.pucam.,po.zarezima,i,tackama,da,bi,odvojio,kazem,to.u.slucaju,da.se,neko,pita,sta,bre.radi.ovaj :: Phenom II x 4 955 BE 3.2GH :: ASUS M5A97 PRO :: SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MH :: za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :) :: ::
narucio,sam,ga,kod,njih,jos.pre,desetak,dana,ali,nisam,dobio,nikakav,odgovor,niko,se,ne,javlja,na.telefon,izgleda,da,su,spojili.n.g,i.bozic,pokusacu,ponovo,u,ponedeljak,@tristram,razmotricu,i.tu,opciju,narucio,sam,lexa.s.u.shwinwinu,a.zad.sam.naleteo.u.atom,u,na.nzxt,630w,napajanje,ima,li.neko,iskustva,sa,njima,ne,vidim,info.o.amperazama Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
aZnam da nije tema za to...dosao sam konacno kuci i progooglao za ovo napajanje...i nije neko....ali me zanima sta mislite o ovom hladnjaku ako moze da se nace u odnosu na 212+
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Efikasan je samo u tome da ti blokira pola ploče, zastareo je po pitanju kačenja a performanse mlake.
:: aZnam da nije tema za to...dosao sam konacno kuci i progooglao za ovo napajanje...i nije neko....ali me zanima sta mislite o ovom hladnjaku ako moze da se nace u odnosu na 212 :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-geminii-rr-cch-anu2-gp/comp_comp_cooler/54/34 :: :: Phenom II x 4 955 BE 3.2GH :: ASUS M5A97 PRO :: SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MH :: za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.