Ocu da povezem telefon sa kompom i krene on da instalira drajvere i uvek kaze fail, jedino sto moze da se puni preko usb ne mogu da prebacujem nista sa njega i na isti... nov telefon motorola defy+ operativni sistem win7 64-bit...
imas cd koji ide uz telefon? ima tu suite taj valjda motorolin i drajver bude uz njega? tako sam ja imao problem sa lg mp4 plejerom i nokia 5800 pa sam nasao samo driver ovako, na gugl, ali posle na win7 nisam imao problem sa tim. kontam da je taj mtp driver isti za sve.
ali evo sada citam nesto i mnogo ljudi ima problema sa motorolom i drajverima, kazu da treba koristiti iskljucivo motorolin usb, direktno na racunar, bez hub-a i produznih kablova itd.
Resio sam nasao sam drajvere na motorolinom sajtu... poz
:: imas cd koji ide uz telefon? ima tu suite taj valjda motorolin i drajver bude uz njega :: tako sam ja imao problem sa lg mp4 plejerom i nokia 5800 pa sam nasao samo driver ovako, na gugl, ali posle na win7 nisam imao problem sa tim. kontam da je taj mtp driver isti za sve :: :: ali evo sada citam nesto i mnogo ljudi ima problema sa motorolom i drajverima, kazu da treba koristiti iskljucivo motorolin usb, direktno na racunar, bez hub-a i produznih kablova itd :: :: javi sta si uradio :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.