Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
fleš i gamepad vrisnuli
STRANA 1 OD 1
fisko fleš i gamepad vrisnuli 17.12.2011. 15:07 T42059

status: user
broj poruka: 180
Dal je mogucee da mi je fleš 4gb transcend i gamepad topway riknuo kad sam spajao kabal za front usb(pogrešno) na plocu.Gamepad prijavljuje usb device not recognized a fleš ne daje znake .Posle probao sa drugim gamepadom i flešem i rade na istom kompu.Ima li spasa za pokvarenigamepad i fles
fisko
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 17.12.2011. 15:14 #385053

broj poruka: 1872
Vrlo je moguće, i ako je tako sumnjam da im ima spasa, ili bar da bi se taj spas isplatio.

imarkovic Re: fleš i gamepad vrisnuli 17.12.2011. 16:28 #385059

broj poruka: 18996
majkalo sve.
sledeci put na net pa pogledaj semu spajanja USB-a, znam sta si uradio, spajao si na debilnom kineskom kucistu one razdvojene minuse/pluseve i masu pa si pogresio, znam, debilno je odradjeno ali ako pogresno spojis, ode svaki uredjaj preko usb-a

:: Dal je mogucee da mi je fleš 4gb transcend i gamepad topway riknuo kad sam spajao kabal za front usb(pogrešno) na plocu.Gamepad prijavljuje usb device not recognized a fleš ne daje znake .Posle probao sa drugim gamepadom i flešem i rade na istom kompu.Ima li spasa za pokvarenigamepad i fles
:: fisko
tonce Koji Logitech 26.11.2012. 17:52 #456861

broj poruka: 411
Koji od ovih Gamepadova bi ste uzeli

http://www.itsvet.com/proizvodi/logitech/comp_comp_gamepad/producer/31

citao sa da ljudi hvale F510,pa me zanim vase miljenje u vezi ostali uopste ? Hvala

Imam 4 godine neki Saitek,vale je vreme da promenim je je ostario :)

i5 2320 3.0MHz
Gigabyte GA-Z77M-DH3
DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600
GTS 250 512MB 256bit
Philips 22`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs