... i radi za sve pare. Jednom sam menjao bateriju. Gura C2D E8600, ATI 5850, 3xHDD, 22` LCD, TV karticu, ventilatore, modem-ruter, switch - samo sto sporet nisam povezao na njega. Tako da taj tvoj je definitvno jaci i jacina ne bi trebalo da bude problem. Vidi sa nekim, ko ga ima detalje.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Po meni su to bacene pare. Ili kupi onaj skup ili nikakav. Imas produzne kablove sa prenaponskom zastitom tipa APC i sl., i to ti je dosta. Ako je napon slab prikaci komp na stabilizator. Ups je po meni veoma diskutabilan i nemam poverenja u ove jeftinije . Cim oslabe kondenzatori i baterija mozes da se slikas, a to se desi vrlo brzo. Crkavali su ljudima kompjuteri i sa njim. Kupis kvalitetno napajanje i apc prenaponsku zastitu umesto UPS-a i miran si. Nikad nisam imao problema sa ovom kombinacijom
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Znaci bolje da za ovih 50e uzmem napajanje i zamenim ovaj frontier koji mi je trenutno u kompu?
:: Po meni su to bacene pare. Ili kupi onaj skup ili nikakav. Imas produzne kablove sa prenaponskom zastitom tipa APC i sl., i to ti je dosta. Ako je napon slab prikaci komp na stabilizator. Ups je po meni veoma diskutabilan i nemam poverenja u ove jeftinije . Cim oslabe kondenzatori i baterija mozes da se slikas, a to se desi vrlo brzo :: Crkavali su ljudima kompjuteri i sa njim. Kupis kvalitetno napajanje i apc prenaponsku zastitu umesto UPS-a i miran si :: Nikad nisam imao problema sa ovom kombinacijo :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Imam mušteriju u Koševima koja ceo dan ima lajt-šou zbog struje. Mustek im odrađuje posao - po ceo dan se čuje klik-klak, klik-klak - AVR odrađuje svoj posao valjano. Jeste, baterije im traju 2 godine, ali je bolje da dam 1.600 RSD za bateriju jednom u 2 godine nego da ocenjujem štetu koja bi mogla nastati zbog toga što nisam imao mogućnosti da obezbedim kvalitetniji UPS.
Ne sporim da ima boljeg izbora od Musteka, ali je dovoljno dobar izbor u klasi do 50 €. Već što ima AVR je dovoljno za kupovinu.
@acayo: to sad nije pošteno (eh, živote!) pitanje nije bilo da li treba menjati frontier napajanje, već koji UPS do 50 €.
Pozdrav!
Vlada
:: Po meni su to bacene pare. Ili kupi onaj skup ili nikakav. Imas produzne kablove sa prenaponskom zastitom tipa APC i sl., i to ti je dosta. Ako je napon slab prikaci komp na stabilizator. Ups je po meni veoma diskutabilan i nemam poverenja u ove jeftinije . Cim oslabe kondenzatori i baterija mozes da se slikas, a to se desi vrlo brzo :: Crkavali su ljudima kompjuteri i sa njim. Kupis kvalitetno napajanje i apc prenaponsku zastitu umesto UPS-a i miran si :: Nikad nisam imao problema sa ovom kombinacijo :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Mislio da vam ustedim mesta na pocetnoj, da se ne pravi dzabe jos jedna tema Kod mene ne nestaje struja tako cesto, jednom do dva puta mesecno i to samo secne, ali opet ovaj frontier ima 2 god, pa mi nije svejedno.
:: Imam mušteriju u Koševima koja ceo dan ima lajt-šou zbog struje. Mustek im odrađuje posao - po ceo dan se čuje klik-klak, klik-klak - AVR odrađuje svoj posao valjano. Jeste, baterije im traju 2 godine, ali je bolje da dam 1.600 RSD za bateriju jednom u 2 godine nego da ocenjujem štetu koja bi mogla nastati zbog toga što nisam imao mogućnosti da obezbedim kvalitetniji UPS :: :: Ne sporim da ima boljeg izbora od Musteka, ali je dovoljno dobar izbor u klasi do 50 €. Već što ima AVR je dovoljno za kupovinu :: :: @acayo: to sad nije pošteno (eh, živote!) pitanje nije bilo da li treba menjati frontier napajanje, već koji UPS do 50 €. :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Po meni su to bacene pare. Ili kupi onaj skup ili nikakav. Imas produzne kablove sa prenaponskom zastitom tipa APC i sl., i to ti je dosta. Ako je napon slab prikaci komp na stabilizator. Ups je po meni veoma diskutabilan i nemam poverenja u ove jeftinije . Cim oslabe kondenzatori i baterija mozes da se slikas, a to se desi vrlo brzo :: :: Crkavali su ljudima kompjuteri i sa njim. Kupis kvalitetno napajanje i apc prenaponsku zastitu umesto UPS-a i miran si :: :: Nikad nisam imao problema sa ovom kombinacijo :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ::
Njima struja baš nestaje, dakle, nije nestabilan napon kao u prethodnom primeru koji sam naveo, već nestaje struja nekad i po nekoliko puta dnevno. UPS ima već nekoliko godina i nema problema ni sa baterijom, ni sa UPS-om.
Opet, u prethodnom primeru postoji problem sa naponom koji je jako nestabilan. Mislim da ovaj UPS toleriše +/- 10 %, zatim kreće AVR.
Bas ovo sto kaze vladarko se desava kod mene. Stalno klik-klak. Struja ne nestane - stalno oscilira napon (nekad primetis na sijalici, a nekad ni to). I Mustek, za pare koje se daju, resava problem odlicno. Golfer je popravljao razne UPSeve i mozda je imao u rukama i `tvoj` UPS.
Uglavnom, ovi sto se seru po Musteku, interesuje me, koji su Mustek imali i sta im se desilo, posto sam zabrinut za zdravlje mog kompa - posle X godine rada sa Mustekom.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Imam mušteriju u Koševima koja ceo dan ima lajt-šou zbog struje. Mustek im odrađuje posao - po ceo dan se čuje klik-klak, klik-klak - AVR odrađuje svoj posao valjano. Jeste, baterije im traju 2 godine, ali je bolje da dam 1.600 RSD za bateriju jednom u 2 godine nego da ocenjujem štetu koja bi mogla nastati zbog toga što nisam imao mogućnosti da obezbedim kvalitetniji UPS :: :: Ne sporim da ima boljeg izbora od Musteka, ali je dovoljno dobar izbor u klasi do 50 €. Već što ima AVR je dovoljno za kupovinu :: :: @acayo: to sad nije pošteno (eh, živote!) pitanje nije bilo da li treba menjati frontier napajanje, već koji UPS do 50 €. :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Po meni su to bacene pare. Ili kupi onaj skup ili nikakav. Imas produzne kablove sa prenaponskom zastitom tipa APC i sl., i to ti je dosta. Ako je napon slab prikaci komp na stabilizator. Ups je po meni veoma diskutabilan i nemam poverenja u ove jeftinije . Cim oslabe kondenzatori i baterija mozes da se slikas, a to se desi vrlo brzo :: :: Crkavali su ljudima kompjuteri i sa njim. Kupis kvalitetno napajanje i apc prenaponsku zastitu umesto UPS-a i miran si :: :: Nikad nisam imao problema sa ovom kombinacijo :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.