Sve je to lepo, samo da kučište nije kopija Baderovog modela od prije 2 ili 3 godine. Imam samo vise USB portova, nisu bili USB 3.0 nego 2.0, ventilatori nisu bili pod tim uglom, ali nigdje ne vidim gdje idu kablovi za vodeno hlađenje grafika. Baderov model je imao i sa prednje strane display za prikazivanje protoka fluida, brzine CPU-a, GPU-ova i LCD od 5 inca, koji se ubacivao u 5.25 slot. Ako se ne varam, koštalo je oko 500 funti. operator
:: Sve je to lepo, samo da kučište nije kopija Baderovog modela od prije 2 ili 3 godine. Imam samo vise USB portova, nisu bili USB 3.0 nego 2.0, ventilatori nisu bili pod tim uglom, ali nigdje ne vidim gdje idu kablovi za vodeno hlađenje grafika. Baderov model je imao i sa prednje strane display za prikazivanje protoka fluida, brzine CPU-a, GPU-ova i LCD od 5 inca, koji se ubacivao u 5.25 slot. Ako se ne varam, koštalo je oko 500 funti :: operator :: ::
Ja sam starog Cosmosa morao da zamenim jer me nervirao loš cable management. Sećam se da na bočnoj strani postoji rupa pri vrhu gde sam provukao kabl za napajanje za ploču i procesor, ali kad sam ih provukao video sam da ne može više da se zatvori bočna strana.
Zamenio sam ga sa CM Sniperom koji ima dosta bolji cable management. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.