Druze, ne mogu da se setim kako spojiti na front audio 4 -pinski audio kablic ili na digital spdif. U Novom Sadu sam, a nemam šemu za prebacivanje sa ta iskorisena 3 pina u 4-pinskom konektoru. Na ploči nema AUDIO IN ili CD IN. Izostavljen je. Ne sjecam se na koji koja žica ide. operator
Nije valjda da se ne javlja. On je to znao na pamet, a ja sam uvijek koristio semu, jer neću i to valjda da pamtim. Ako neko može da mu javi. Hitno ga trebam. U NS sam, a nemam šemu. operator
Зови на моб или га хватај док је онлајн на бенчу http://tinyurl.com/carwbtn Поздрав и са срећом! Статика је неумољива
:: Druze, ne mogu da se setim kako spojiti na front audio 4 -pinski audio kablic ili na digital spdif. U Novom Sadu sam, a nemam šemu za prebacivanje sa ta iskorisena 3 pina u 4-pinskom konektoru. Na ploči nema AUDIO IN ili CD IN. Izostavljen je :: Ne sjecam se na koji koja žica ide :: operator
Ti bi da spojiš onaj kablić za cd_audio sa nekog izvora ko što je tv karta na neki ulaz na ploči? Na front panel neće ići, tu ima samo MIC a on je mono. Ako je tako, najbolje da zalemiš kablić od tog 4-pin na 3,5mm bananicu i spojiš pozadi na line_in.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Uradio sam to ali ne dobijam zvuk. Interesantno u PVR2 dobijam poruku Faild to build graph. Sa PVR1 radi ali nemam zvuka. Da li sam nesto zaboravio ili... Crna je masa, bela levi, a crvena desni. U PVR 1 imam samo opciju za realtek microphone za povezivanje. Da li sam nešto zaboravio? Umoran sam, a mozak mi radi ko apenac sa kiselom vodom. Jbt drugima sam riješavao problema, a sad se ne mogu snaći. Jesam nešto pogriješio ili sam sjeban u glavu ? operator
To failed to build oće nekad da kaže ako ne legnu drajveri kako treba, skini najnovije i raspakuj pa ih instaliraj iz device managera da budeš siguran, prvo drajveri pa pvr.
Otvori i realtek control panel pa vidi ima li tu line_in tab, ako nema vidi u windowsu pod recording devices pa ga uključi, ako ima vidi da nije smanjen u realtek panelu, imaju dva slajdera u njegovom tabu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Sve bi to radilo, samo da drug nije izvadio bananicu iz mic in-a, pošto je mislio da moze da pusti zvuk preko 9-pinske racve na izlazima audio L i R i video , a to je samo za Leadtek 2000XP Expert titanium. Na običnoj daje samo na video, ali nema opcije da daje zvuk preko PCI magistrale. Bitno da smo riješili. I da, ono najbitnije. Slika je preko PVR mnogo bolja nego preko PVR2, ali neuporedivo. Hval brate, i ja sam kačio tu šemu, ali snisam bio siguran za mono na SPDif, a i problem mu je za mikrofon, ali to ćemo riješiti preko splitera. Hvala ti puno. Žao mi je što više ne posjećuješ forum, ali si mi izašao u susret. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.