tekta ima ovaj stamac odavno sad uzela laptop sa w7 ali nesto win prepoznaje retardirano stampac i stampa kretenske stvari brojeve i simbole... drajver nije dobar.. ali koji god da sam stavio isto... ima li neko ovu nesrecu od stampaca i w7 32bit da ne lupam glavu i visim 5h po netu da bi nasao sta je.. na XP je radio super :)
:: tekta ima ovaj stamac odavno sad uzela laptop sa w7 ali nesto win prepoznaje retardirano stampac i stampa kretenske stvari brojeve i simbole... drajver nije dobar.. ali koji god da sam stavio isto... ima li neko ovu nesrecu od stampaca i w7 32bit da ne lupam glavu i visim 5h po netu da bi nasao sta je.. na XP je radio super : ::
La Lexnmark sajta skini drajver za Win7,kada ga otvoris on ce da stvari raspakuje na c:\lexmark , ukljuci stampac i kad kaze da hoce da ga instalira ti ga samo odvedi na c:\lexmark\ i kazi da trazi i u subfolderima i on ce da ga instalira (najverovatnije sa nazivom E 120 V)...Imam E120 i Win 7 ...
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB XFX 8500GT LG W2240S-PN :)
:: La Lexnmark sajta skini drajver za Win7,kada ga otvoris on ce da stvari raspakuje na c:\lexmark , ukljuci stampac i kad kaze da hoce da ga instalira ti ga samo odvedi na c:\lexmark\ i kazi da trazi i u subfolderima i on ce da ga instalira (najverovatnije sa nazivom E 120 V)...Imam E120 i Win 7 .. :: :: AMD X2 4800 :: 2x1GB 800Mhz Kingsto :: Asus M2N68 Plu :: Hitachi 250G :: XFX 8500G :: LG W2240S-PN : :: ::
Nema drivera za w7, tako skines drivere od Viste, pa desni klik Properties. Treas u compatibility i stavis Run as Vista i Run as Administrator. Pa instaliras.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.