Planiram da pazarim neku malo kvalitetniju tastaturu i ove su pale za oko.Znaci oko 60e bih dao(mozda vishe,ako imate predlog koji bash opravdacenu,znaic 10-15 e vishe). Meni se nekako najvishe dopada ova microsoft.
Nekako (nem pojma zasto)Logitech mi ne uliva poverenje pre svega u pogledu kvaliteta plastike,drugo jedan red vise dodatnih tastera i precica,sto mi smeta,na jedan cu se nekako navici.Drugo za ovu G110 se zale da ume da crkne levi shift,pa ima li vlasnika ovde?
Oduvek imam logitech, ali sledeca tastatura ce biti microsoft-ova. Neverovatno su kvalitetni...ali slabo zastupljeni u Srbiji...naravno :/
Edit: Inace, logitech nikako da napravi ono sto mi treba, slim wireless tastatura (kao illuminated) ali bez osvetljenja, sa odvojenim media kontrolama (play, zoom etc) To je ono sto meni treba, a MS bas to ima :) Za sada koristim S520, odlicna tastatura, ali ortak prosuo pivo. Radi al` smajcuje ponekad... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ako ti logy ne uliva poverenje sto se tast tice onda neznam sta da ti kazem, plastika je odlicna, i u tom cenovnom rangu i dalje stojim pri tome da je g110 neprikosnovena tast.. Bilo je pre neki dan reci o tome pa pogledaj da nekucam o5 sve... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1881178 Power unleashed http://fatality-cs.info/
aj ne lupaj leba ti, izvini ali stvarno si lupio, Logitech pravi VRHUNSKE tastature sa VRHUNSKOM plastikom! Ja ti za razliku od ostalih bas preporucujem G110 kao najbolji izbor, ne znam stvarno od koga si cuo da je nesto crklo na toj tastaturi, pa tu nema sta da crkne?! Crko shift haha vazi.. tu ti preporucujem kao vlasnik SideWinder X6, ja sam generalno zadovoljan tastaturom ali nije to to, ona je izuzetno kvalitetna da se razumemo, ali nije taj kvalitet kao Logitech, to mogu da ti potvrdim pa ti odluci. Izlizala mi se plastika na mestu gde stoji desni dlan, i par tastera(inace su ofarbani a ispod je BELA plastika) su krenuli da se lagano gule.. imas na Limundu masu likova koji su gejmeri i njima su se mnogo brze izlizali, isto tako na istom mestu gde stoji dlan.. ajde da vidim to da se desi kod Logitech-a na G110.. isto kostaju, bolja kupovina je G110 koju cu uskoro da kupim i ja.. to ti je to
:: Nekako (nem pojma zasto)Logitech mi ne uliva poverenje pre svega u pogledu kvaliteta plastike,drugo jedan red vise dodatnih tastera i precica,sto mi smeta,na jedan cu se nekako navici.Drugo za ovu G110 se zale da ume da crkne levi shift,pa ima li vlasnika ovde :: :: ::
Uzmi ovu tastaturu kao sto sam uzeo i ja i neces pogresiti.U istoj dilemi sam bio i ja pre kupovine( G110 vs X6)i kada se sve sabere G110 je bolja.Sto se tice izgleda tastatura uzivo izgleda bolje 3x nego na slici.
Logitech 115 v2 i jako je tesko poverovati u pricu o ` ne ulivanju poverenja` iako smatram da je Microsoft dobar, imas dosta ljudi po netu koji su se i na X6 zalili po pitanju otkazivanja samih dugmica na tastaturi. Ja sam je svojevremeno uzimao u razmatranje. Dobra jeste, ali pouzdanija tesko. Mislim da treba da ih obe probas i da uzmes onu koja ti bolje lezi ` pod rukom`. :P
Ni meni Logi ne uliva poverenje, imao par komada, veoma dug hod tastera koji nisu tihi uopste, zatim presao na Microsoft natural 4000 i odusevio se, kvalitet je vrhunski, izuzetno tihi tasteri.... Phenom II X4 955BE @4.3ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Sapphire 5850 Toxic 1gb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12c
`tisina` tastera se kosi sa objektivnoscu i sa poredjenjem kvaliteta.. a tiha jedino nije mehanicka(a uskoro ce i nju da utihnu:)
:: Ni meni Logi ne uliva poverenje, imao par komada, veoma dug hod tastera koji nisu tihi uopste, zatim presao na Microsoft natural 4000 i odusevio se, kvalitet je vrhunski, izuzetno tihi tasteri... :: Phenom II X4 955BE @4.3ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Sapphire 5850 Toxic 1gb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12 :: ::
:: aj ne lupaj leba ti, izvini ali stvarno si lupio, Logitech pravi VRHUNSKE tastature sa VRHUNSKOM plastikom! Ja ti za razliku od ostalih bas preporucujem G110 kao najbolji izbor, ne znam stvarno od koga si cuo da je nesto crklo na toj tastaturi, pa tu nema sta da crkne?! Crko shift haha vazi.. tu ti preporucujem kao vlasnik SideWinder X6, ja sam generalno zadovoljan tastaturom ali nije to to, ona je izuzetno kvalitetna da se razumemo, ali nije taj kvalitet kao Logitech, to mogu da ti potvrdim pa ti odluci. Izlizala mi se plastika na mestu gde stoji desni dlan, i par tastera(inace su ofarbani a ispod je BELA plastika) su krenuli da se lagano gule.. imas na Limundu masu likova koji su gejmeri i njima su se mnogo brze izlizali, isto tako na istom mestu gde stoji dlan.. ajde da vidim to da se desi kod Logitech-a na G110.. isto kostaju, bolja kupovina je G110 koju cu uskoro da kupim i ja.. to ti je t :: :: :: :: Nekako (nem pojma zasto)Logitech mi ne uliva poverenje pre svega u pogledu kvaliteta plastike,drugo jedan red vise dodatnih tastera i precica,sto mi smeta,na jedan cu se nekako navici.Drugo za ovu G110 se zale da ume da crkne levi shift,pa ima li vlasnika ovde :: :: :: :: :: ::
:: Lik na benchu ja pre par meseci otvorio temu na bench forumu i zalio se na G110...izlizali su mu se WASD tasteri...I slike je okacio :: :: Tastatura ova i samo ova: :: http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv :: Pa onda veliki razmak pa onda uzmi sta oces isto je sranje.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: aj ne lupaj leba ti, izvini ali stvarno si lupio, Logitech pravi VRHUNSKE tastature sa VRHUNSKOM plastikom! Ja ti za razliku od ostalih bas preporucujem G110 kao najbolji izbor, ne znam stvarno od koga si cuo da je nesto crklo na toj tastaturi, pa tu nema sta da crkne?! Crko shift haha vazi.. tu ti preporucujem kao vlasnik SideWinder X6, ja sam generalno zadovoljan tastaturom ali nije to to, ona je izuzetno kvalitetna da se razumemo, ali nije taj kvalitet kao Logitech, to mogu da ti potvrdim pa ti odluci. Izlizala mi se plastika na mestu gde stoji desni dlan, i par tastera(inace su ofarbani a ispod je BELA plastika) su krenuli da se lagano gule.. imas na Limundu masu likova koji su gejmeri i njima su se mnogo brze izlizali, isto tako na istom mestu gde stoji dlan.. ajde da vidim to da se desi kod Logitech-a na G110.. isto kostaju, bolja kupovina je G110 koju cu uskoro da kupim i ja.. to ti je t :: :: :: :: :: :: :: Nekako (nem pojma zasto)Logitech mi ne uliva poverenje pre svega u pogledu kvaliteta plastike,drugo jedan red vise dodatnih tastera i precica,sto mi smeta,na jedan cu se nekako navici.Drugo za ovu G110 se zale da ume da crkne levi shift,pa ima li vlasnika ovde :: :: :: :: :: :: :: :: ::
kako ne treba palm rest zivota ti.. pa zar dlanovi da mu se pokoce..? da ima bar nesto, ma u stvari je i NEMA u prodaji, osecam da kosta 70eu..
:: Naravno, nije to tastatura za pičkice i ptičice, pravom mačo gejmeru ne treba luksuz kao što su palmrest i dodatni tasteri :: :: :: :: al je ruzna u pm! :: :: :: :: ::
6G2 je mehanička, pa je samim tim i bolja od većine drugih tastatura. Šteta što nema poštenih gaming bežičnih tastatura, mada zadovoljiću se i sa bežičnim Wave-om, ipak najbolje leži. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Prvu sam, pre mnogo godina, platio 1.200 din i nju trenutno koristim, a drugu sam uzeo kao rezervu (par meseci posle prve za 800 din).
Radi savrseno. Nema izlizanih tastera, nema tastera koji zaglavljuju ili odbijaju poslusnost i nema nepotrebnih tastera. U toku rada, prezivela je prolivanje soka (vise puta) i prskanje nekim bubomorom (jer je neka bubica trcala po njoj pa je morala biti ubivena) i jos uvek radi kao i prvog dana.
Novu tastaturu cu da kupim tek kad obe vrisnu (sto ce biti nikad, a mozda ni tad) ili kad izadje ista ovakva samo crna. Novi model, KB 9938 koristi moja keva, ali je naspram ove, krs.
@imarkovic, tako je tasteri nisu farbani, ali taster ima kao `prorez` u crnoj plastici i tu prolazi svetlost od pozadinskog i npr ne gubi se boja tastera nego od koriscenja se taj izrez u obliku slova prosiri i izdeformise tako da npr W vise nije prepoznatljivo vec lici na neku fleku...
Drugo da li je ruzna ili ne to je subjetivno, ne trebaju svima iluminated/svetlece tastaure sa glossy plastikom, najbolji ortak ima tu tastaturu i veruj mi da je to najbolja tastatura za gejmig i kucanje koju mozes naci na Svetu i to bez konkurencije...A meni licno je i lepa, pa lici na onu DELL koju si hteo da kupis od mene...
Kvalitetni su i jedni i drugi i isto tako imaju i mane. Meni se na S520 izlizali SD tasteri.
Ma kakve veze ima da li je wireless tastatura ili ne... rade identicno. Osetljiv sam izuzetno na sitnice i nikakvu razliku nisam primetio. Imao sam problema sa MX5500 kompletom, ali to je zbog bluetooth-a bilo. Postojao je lag i na tastaturi i na Revolution-u. Tada sam i uzeo Wave (koja ima uzasne tastere) i Rev posebno... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
ok ali onda u tom slucaju ti gameri mogu da zavrse posao i sa obicnom nekom od 10eu tastaturom, zar ne.. ova tastatura nema ni makro tastere (nikad ih nisam koristio ali kazem), e sad nisam znao da je mechanical, onda to menja stvari, ova 7G je za mene vec druga prica, meni je recimo ona do jaja za razliku od 6G.. btw, cena joj je 13.000-14.000din.
:: @imarkovic, tako je tasteri nisu farbani, ali taster ima kao `prorez` u crnoj plastici i tu prolazi svetlost od pozadinskog i npr ne gubi se boja tastera nego od koriscenja se taj izrez u obliku slova prosiri i izdeformise tako da npr W vise nije prepoznatljivo vec lici na neku fleku.. :: :: Drugo da li je ruzna ili ne to je subjetivno, ne trebaju svima iluminated/svetlece tastaure sa glossy plastikom, najbolji ortak ima tu tastaturu i veruj mi da je to najbolja tastatura za gejmig i kucanje koju mozes naci na Svetu i to bez konkurencije...A meni licno je i lepa, pa lici na onu DELL koju si hteo da kupis od mene.. :: :: Ima i 7G sa palm restovima ko voli :: http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-7 :: :: Sto se cene tice mislim da je oko 70-80e, ne znam gde si gledao pa si video da je NEMA u prodaji.. :: :: Gejmeri NE VOLE bezicne periferije, konkretno miseve i tasature verovatno zato pomenuti modeli nisu wireless.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Neznam sta je on njoj radio ali od normalnog koriscenja nema sanse, ja je razvaljujem naci od pisanja seminarskih radova do igranja za sta sam je i uzeo i nikad problem, tastatura je kvalitetna za sve pare ...
:: Lik na benchu ja pre par meseci otvorio temu na bench forumu i zalio se na G110...izlizali su mu se WASD tasteri...I slike je okacio :: :: Tastatura ova i samo ova: :: http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv :: Pa onda veliki razmak pa onda uzmi sta oces isto je sranje.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: aj ne lupaj leba ti, izvini ali stvarno si lupio, Logitech pravi VRHUNSKE tastature sa VRHUNSKOM plastikom! Ja ti za razliku od ostalih bas preporucujem G110 kao najbolji izbor, ne znam stvarno od koga si cuo da je nesto crklo na toj tastaturi, pa tu nema sta da crkne?! Crko shift haha vazi.. tu ti preporucujem kao vlasnik SideWinder X6, ja sam generalno zadovoljan tastaturom ali nije to to, ona je izuzetno kvalitetna da se razumemo, ali nije taj kvalitet kao Logitech, to mogu da ti potvrdim pa ti odluci. Izlizala mi se plastika na mestu gde stoji desni dlan, i par tastera(inace su ofarbani a ispod je BELA plastika) su krenuli da se lagano gule.. imas na Limundu masu likova koji su gejmeri i njima su se mnogo brze izlizali, isto tako na istom mestu gde stoji dlan.. ajde da vidim to da se desi kod Logitech-a na G110.. isto kostaju, bolja kupovina je G110 koju cu uskoro da kupim i ja.. to ti je t :: :: :: :: :: :: :: Nekako (nem pojma zasto)Logitech mi ne uliva poverenje pre svega u pogledu kvaliteta plastike,drugo jedan red vise dodatnih tastera i precica,sto mi smeta,na jedan cu se nekako navici.Drugo za ovu G110 se zale da ume da crkne levi shift,pa ima li vlasnika ovde :: :: :: :: :: :: :: :: ::
mislim da je ovo za tebe matori http://goo.gl/yDVpp a osvetljenje je na svakoj tastaturi samo OPCIJA @gliga kod G110 bas i nema nekog sarenila.. sarenilo je SAITEK Cyborg recimo.. bozicna jelka http://www.everythingusb.com/images/list/logitech-g110-keyboard-whole.jpg sta ti je ovde sareno, bas je elegantno, plus iskljucis ili smanjis svetlo i jos finije.. za one nabudzene tipa G19 od 170eu ok. p.s. ebo vas marketing vise
:: :: :: Edit: Inace, logitech nikako da napravi ono sto mi treba, slim wireless tastatura (kao illuminated) ali bez osvetljenja, sa odvojenim media kontrolama (play, zoom etc) To je ono sto meni treba, a MS bas to ima : :: Za sada koristim S520, odlicna tastatura, ali ortak prosuo pivo. Radi al` smajcuje ponekad.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Moje misljenje je da je Steel series daleko od Logiteca za gejming. Onaj ko kupuje mora da odluci sam sa sobom sta hoce? Sminku ili kvalitet. Ako hoce profesionalnu gamer tastaturu, zna se stra se kupuje i koji su parametri bitni.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: mislim da je ovo za tebe matori http://goo.gl/yDVp :: a osvetljenje je na svakoj tastaturi samo OPCIJ :: @gliga kod G110 bas i nema nekog sarenila.. sarenilo je SAITEK Cyborg recimo.. bozicna jelka :: http://www.everythingusb.com/images/list/logitech-g110-keyboard-whole.jp :: sta ti je ovde sareno, bas je elegantno, plus iskljucis ili smanjis svetlo i jos finije.. za one nabudzene tipa G19 od 170eu ok :: p.s. ebo vas marketing vis :: :: :: :: :: :: :: :: Edit: Inace, logitech nikako da napravi ono sto mi treba, slim wireless tastatura (kao illuminated) ali bez osvetljenja, sa odvojenim media kontrolama (play, zoom etc) To je ono sto meni treba, a MS bas to ima : :: :: Za sada koristim S520, odlicna tastatura, ali ortak prosuo pivo. Radi al` smajcuje ponekad.. :: :: _________________________________________________________ :: :: Velg Bort Livet :: :: :: ::
ne mora da znaci da je ruzna tastatura definisana za gaming, mislim da je takvo razmisljanje malo neadekvatno.
:: Moje misljenje je da je Steel series daleko od Logiteca za gejming :: Onaj ko kupuje mora da odluci sam sa sobom sta hoce :: Sminku ili kvalitet. :: Ako hoce profesionalnu gamer tastaturu, zna se stra se kupuje i koji su parametri bitni :: :: ::p.s. ebo vas marketing vis :: :: Kad bi znao sta je marketing ne bi tako pricao.
brate, znam ja sta je marketing, ucio sam o tome i bavio se time, a ovde svako za svaku sitnicu odmah se uhvati za marketing, malo malo pa e, znas to je marketing.. idi begaj biznis je marketing i to bi trebalo svi da znaju.. marketing je i SteelSeries i Logitech i Microsoft i SVE.. manje ili vise tako da ne sviraj gligice
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: mislim da je ovo za tebe matori http://goo.gl/yDVp :: :: a osvetljenje je na svakoj tastaturi samo OPCIJ :: :: @gliga kod G110 bas i nema nekog sarenila.. sarenilo je SAITEK Cyborg recimo.. bozicna jelka :: :: http://www.everythingusb.com/images/list/logitech-g110-keyboard-whole.jp :: :: sta ti je ovde sareno, bas je elegantno, plus iskljucis ili smanjis svetlo i jos finije.. za one nabudzene tipa G19 od 170eu ok :: :: p.s. ebo vas marketing vis :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Edit: Inace, logitech nikako da napravi ono sto mi treba, slim wireless tastatura (kao illuminated) ali bez osvetljenja, sa odvojenim media kontrolama (play, zoom etc) To je ono sto meni treba, a MS bas to ima : :: :: :: Za sada koristim S520, odlicna tastatura, ali ortak prosuo pivo. Radi al` smajcuje ponekad.. :: :: :: _________________________________________________________ :: :: :: Velg Bort Livet :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.