znas sta, ovakav stampac ne moze da se nadje uopste od HP-a! igrom slucajeva se trenutno bavim time za postansku stedionicu.. ima neka zamena ali kosta 250eu, ispod toga nemas da nadjes, tako da uzimaj brate i ne pitaj nista ako ti treba, vidim i da pise da ima nove tonere, to je super, tako da uzimaj sta da ti kazem, to je jako povoljno
:: :: ti mene zezas :: kako ako postoji po ovoj ceni :: pa vidis ogla ::
Smanji dozivljaj i prvo trazi proveru rada, pored garancije. Multifunkcionalni znaju i multifunkcionalno da zezaju, ako se nesto pokarabasi. Tako da super stanje na oglasu ne mora nista da znaci ako nemas garanciju (a i ona ti ne vredi ako su, recimo provukli kroz stampac zaheftan papir - pa zeznuli mehanizam unutra) i ako ga ne probas u radu.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
a jbg, to se podrazumeva..da prova prvo..a i ima valjda na ovom svetu i ok ljudi koji nece na prvu loptu brze-bolje nekoga da zaebu..
:: Smanji dozivljaj i prvo trazi proveru rada, pored garancije. Multifunkcionalni znaju i multifunkcionalno da zezaju, ako se nesto pokarabasi. Tako da super stanje na oglasu ne mora nista da znaci ako nemas garanciju (a i ona ti ne vredi ako su, recimo provukli kroz stampac zaheftan papir - pa zeznuli mehanizam unutra) i ako ga ne probas u radu :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Ako idu i kablovi uz nejga - ovo je odlična kupovina!
30.11.2011. 19:58
status: user broj poruka: 4228
Najbolja je ako je ispravan.
Pravo ti kaže strela75. Moj predlog ti je da kada budeš testirao probaj da pustiš na štampu jednu ili više strana što više puta. Dakle, ne jedan dokument, oa kopija u X primeraka, već X puta slanje na štampu jednog dokumenta.
Imao sam problem sa HP MF1522n, čak nakon redovnog servisa štampač je stao i posle toga izbacuje strane, ali ne znam posle koliko peripetija, jednostavno neupotrebljiv i kao štampač, i kao skener.
Sad ozbiljno: za Samsung MFP od 13.000 ćeš dobiti garanciju od minimum 2 godine, ako ga kupuješ u prodavnici. Problem može da nastane kod cene novih tonera, jer sam čuo da su strašno skupi. Trebalo bi da proveriš za konkretan model koliko košta dopuna, ako je neko radi. Mislim da se kod tih Samsung MFP menja i neki kontrolni čip u samom uređaju, ali time gubiš pravo na onu eventualnu garanciju (pretpostavka).
Za HP (god.rodj.2006 A.D.) nemaš nikakvu garanciju i imaš časnu reč prodavca da radi. Mislim da su relativno jeftine dopune za njih. Orink toneri su oko 2.000 RSD za HP MF1522n i slične.
Pozdrav!
Vlada
:: :: pa idu kablovi vide sa na slic :: nego neverujem da je zbog njih to odlicna kupovina :) jer ih i imam i ja i nekostaju vise od 10e sva tri zajedn :: :: nego dali je bolje kupiti ovaj mfp iz 2006 za 120e ili neki novi samsung za 13000 dinara nov :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.