Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Gaming slusalice do 30e - Predlozi?
STRANA 1 OD 5  
Scyter Gaming slusalice do 30e - Predlozi? 28.11.2011. 22:39 T40619

status: user
broj poruka: 8138
Shvatio sam da mi ovako nesto treba vise nego bilo sta drugo, samo sto nisam puno obracao paznju na ovako nesto. Posto volim da igram igre uvece pred spavanje, uvek dok igram pustim zvuk malo vise, ali jbg, odmah krenu komsije da se zale, sto je i normalno. I onda nista od uzivanja.

Jedino resenje su mi slusalice. Ne bih da kupujem neke krs, a opet, nemam para za neke vrhunske. Voleo bih da imaju dobar zvuk, ne mora da bude jak, ali pozeljno je da bude kvalitetan sa pristojni bass-om. I da, mikrofon mi nije potreban na njima, mada mi nista ne bi smetalo i da ga ima.

Sta mi predlazete? Ne nesto preskupo, do nekih 30e, preko toga ne.

``They call me... Prophet``
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 Moja preporuka je... 28.11.2011. 23:20 #380667

broj poruka: 1589
... A4Tech HS800.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

dautovic ... 29.11.2011. 00:24 #380694

broj poruka: 2855
http://emmi.rs/slu%C5%A1alice-i-mikrofoni-slusalice-steelseries-gaming-headset - -3h-vr.11.html?productId=13825

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 29.11.2011. 00:43 #380697

broj poruka: 12794
3H su ok, ali su prosečne. Na slikama izgledaju dosta velike, ali su ustvari malene.

Ovaj Razer ti nije loš izbor, načitao sam se dosta pozivitnih komentara na netu, a od aluminijuma su.

http://bit.ly/sjSEYm

Izbor je širi u svakom slučaju pa imaš evo nekoliko primera:

http://bit.ly/sQhNrH
http://bit.ly/vJXP9G
http://bit.ly/mv23D1

Blackw00d ... 29.11.2011. 02:15 #380742

broj poruka: 85
Ja imam plantronics gamecom 377 i mnogo su dobre za igre. Firma jeste nepoznata ali generalno imaju super slusalice.

rammadis re 29.11.2011. 05:14 #380755

broj poruka: 95
Sennheiser HD 201

Bobi4ever Posto imam isti problem kao i ti. 29.11.2011. 06:12 #380758

broj poruka: 4875
Mada se komsije ne zale jer ni one nisu bolje po pitanju zurki i glasne muzike, preporucio bih ti ove:
http://itsvet.com/proizvod/saitek-gh20/comp_comp_headphones/83/368
Definitivno su moja sledeca kupovina, mislim da bolje za 30e od toga nema.
Sennheiser HD 201 batali, imao moj ortak i prodao ih, dobre su za CS, za sve ostalo, meh, bacanje para.
Od bubica definitivno ove:
http://itsvet.com/proizvod/roccat-vire-in-ear-roc-14-200/comp_comp_headphones/703/926

NZXT Hades
Asus M4A88T-V EVO
Gemini II Coolink 120P x 2
Phenom x2 560 @ 4Ghz
Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz
Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz
WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB
Cooler Master M520w Modular

Scyter Re: 29.11.2011. 08:10 #380770

Bas sam citao komentare o predlozenim sluskama, izgleda da sve do jedne imaju po neku manu.

S` obzirom da dobre slusalice kostaju 50e minimum, odlucio sam se za A4 Tech HS800. Nista mi ne znaci da dam 30e za Sennheiser HD 201 ili Saitek GH20, kada i njima fali dosta toga.

SteelSeries 3H VR 61012 izgledaju veoma dobro, medjutim, nisam uspeo da nadjem neke komentare o njima. Bilo pozitivne ili negativne. Moracu da potrazim malo po stranim sajtovima.

Ove A4 Tech HS800 imaju problem jer su loseg kvaliteta, lako se lome. Ne znam kako drugi uspevaju da ih slome, ali ja svoje stvari pazim. Uostalom, ako mi se ne svide, zamenicu ih i onda definitivno uzeti Saitek GH20, jer su ove slusalice po meni najbolje.

@Daum:
Sem Sennheiser HD 201 ove ostale koje si predlozio ne bih uzimao ni pijan. Ne volim takav tip slusalica, ne odgovara mi.

Hvala svima na odgovorima, pomogli ste mi dosta, sada sam definitivno suzio izbor. Javljam za par dana kako su se pokazale ove A4 Tech. Ne ocekujem nesto specijalno, ipak spadaju u nizi cenovni rang.

strela75 Re: Re: 29.11.2011. 09:30 #380779

Ako si u BGu, a nije ti hica za kupovinu, mogu da ti ih dam na probu. Ja ih koristim uglavnom na Skype-u, ali cenim da za igrice isto mogu dobro da posluze. Koristim ih vec ~1.5-2 godine i rade za sve pare (nisam ih polomio,...). Kvalitet zvuka verovatno nije koncertni, ali za ono za sta ih planiras ok su.

Najbitnije je da pokrivaju usi (tj. ne nalezu na usnu skoljku), pa ne boli glava posle sat nosenja.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: Bas sam citao komentare o predlozenim sluskama, izgleda da sve do jedne imaju po neku manu
::
:: S` obzirom da dobre slusalice kostaju 50e minimum, odlucio sam se za A4 Tech HS800. Nista mi ne znaci da dam 30e za Sennheiser HD 201 ili Saitek GH20, kada i njima fali dosta toga
:: SteelSeries 3H VR 61012 izgledaju veoma dobro, medjutim, nisam uspeo da nadjem neke komentare o njima. Bilo pozitivne ili negativne. Moracu da potrazim malo po stranim sajtovima
:: Ove A4 Tech HS800 imaju problem jer su loseg kvaliteta, lako se lome. Ne znam kako drugi uspevaju da ih slome, ali ja svoje stvari pazim. Uostalom, ako mi se ne svide, zamenicu ih i onda definitivno uzeti Saitek GH20, jer su ove slusalice po meni najbolje
:: @Daum
:: Sem Sennheiser HD 201 ove ostale koje si predlozio ne bih uzimao ni pijan. Ne volim takav tip slusalica, ne odgovara mi
:: Hvala svima na odgovorima, pomogli ste mi dosta, sada sam definitivno suzio izbor. Javljam za par dana kako su se pokazale ove A4 Tech. Ne ocekujem nesto specijalno, ipak spadaju u nizi cenovni rang
:: ``They call me... Prophet``
Scyter Re: Re: Re: 29.11.2011. 09:44 #380783

Hvala druze na ponudi, jesam iz BG-a, danas ili sutra idem da ih kupim, tako da nema potrebe da se cimas, vec sam jedne rezervisao u radnji.

Zanima me jos nesto u vezi njih... Jel imaju kakav-takav bass?

Koristicu ih uglavnom za igrice, muziku slusam na Altec Lansing VS2421 zvucnicima.

:: Ako si u BGu, a nije ti hica za kupovinu, mogu da ti ih dam na probu. Ja ih koristim uglavnom na Skype-u, ali cenim da za igrice isto mogu dobro da posluze. Koristim ih vec ~1.5-2 godine i rade za sve pare (nisam ih polomio,...). Kvalitet zvuka verovatno nije koncertni, ali za ono za sta ih planiras ok su
:: Najbitnije je da pokrivaju usi (tj. ne nalezu na usnu skoljku, pa ne boli glava posle sat nosenja
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
:: :: Bas sam citao komentare o predlozenim sluskama, izgleda da sve do jedne imaju po neku manu
:: ::
:: :: S` obzirom da dobre slusalice kostaju 50e minimum, odlucio sam se za A4 Tech HS800. Nista mi ne znaci da dam 30e za Sennheiser HD 201 ili Saitek GH20, kada i njima fali dosta toga
:: :: SteelSeries 3H VR 61012 izgledaju veoma dobro, medjutim, nisam uspeo da nadjem neke komentare o njima. Bilo pozitivne ili negativne. Moracu da potrazim malo po stranim sajtovima
:: :: Ove A4 Tech HS800 imaju problem jer su loseg kvaliteta, lako se lome. Ne znam kako drugi uspevaju da ih slome, ali ja svoje stvari pazim. Uostalom, ako mi se ne svide, zamenicu ih i onda definitivno uzeti Saitek GH20, jer su ove slusalice po meni najbolje
:: :: @Daum
:: :: Sem Sennheiser HD 201 ove ostale koje si predlozio ne bih uzimao ni pijan. Ne volim takav tip slusalica, ne odgovara mi
:: :: Hvala svima na odgovorima, pomogli ste mi dosta, sada sam definitivno suzio izbor. Javljam za par dana kako su se pokazale ove A4 Tech. Ne ocekujem nesto specijalno, ipak spadaju u nizi cenovni rang
:: :: ``They call me... Prophet``
imarkovic Re: re 29.11.2011. 09:45 #380784

broj poruka: 18996
ove sluske su SUPER, odlicne, kvalitetan i dugacak kabl, odlican zvuk, imaju samo jednu manu, jastucici im ispucaju od koriscenja posle recimo godinu i po dana..

:: Sennheiser HD 20
mixer93 Re: Re: re 29.11.2011. 09:50 #380786

broj poruka: 4187
HD 201, pa tek onda HS800. Ali kad si vec odlucio... lako mozes da zamenis, da isprobas i jedne i druge.

:: ove sluske su SUPER, odlicne, kvalitetan i dugacak kabl, odlican zvuk, imaju samo jednu manu, jastucici im ispucaju od koriscenja posle recimo godinu i po dana.
:: :: Sennheiser HD 20
imarkovic Re: Re: Re: re 29.11.2011. 09:55 #380788

broj poruka: 18996
dobre su i one BEHRINGER

:: HD 201, pa tek onda HS800. Ali kad si vec odlucio... lako mozes da zamenis, da isprobas i jedne i druge
:: :: ove sluske su SUPER, odlicne, kvalitetan i dugacak kabl, odlican zvuk, imaju samo jednu manu, jastucici im ispucaju od koriscenja posle recimo godinu i po dana.
:: :: :: Sennheiser HD 20
:: :: ::
-ShonE- A ove 29.11.2011. 10:03 #380790

broj poruka: 3529
http://www.tehnomanija.rs/katalog/pioneer-slusalice-se-m290.html

strela75 Bas... 29.11.2011. 10:05 #380792

Za mene je ok bas, mada ja na njima ne slusam muziku. Ne moze da se poredi sa dubinom basa na 5.1 sistemu, koji imam pored njih, ali je zadovoljavajuce. Meni su slusalice povezane na daljinsku kontrolu 5.1 sistema, na kojoj imam pojacavanje basa/visokotonaca, pa tu dodam/oduzmem ako mi se nesto ne svidi. Ako nemas takvu stvar, u ekvajlajzeru nadjes odnos koji ti odgovara i to je to. Za mene sasvim ok.

Pozdrav.
-

:: Hvala druze na ponudi, jesam iz BG-a, danas ili sutra idem da ih kupim, tako da nema potrebe da se cimas, vec sam jedne rezervisao u radnji
:: Zanima me jos nesto u vezi njih... Jel imaju kakav-takav bass
:: Koristicu ih uglavnom za igrice, muziku slusam na Altec Lansing VS2421 zvucnicima.
mixer93 Re: Re: Re: Re: re 29.11.2011. 10:07 #380794

broj poruka: 4187
Behringer valja, ali koje tacno? Niko nije predlozio behru...

:: dobre su i one BEHRINGE
:: :: HD 201, pa tek onda HS800. Ali kad si vec odlucio... lako mozes da zamenis, da isprobas i jedne i druge
:: :: :: ove sluske su SUPER, odlicne, kvalitetan i dugacak kabl, odlican zvuk, imaju samo jednu manu, jastucici im ispucaju od koriscenja posle recimo godinu i po dana.
:: :: :: :: Sennheiser HD 20
:: :: :: ::
Daum ... 29.11.2011. 10:32 #380798

Pioneer za sad deluje kao najbolji izbor.

Ja sam pre godinu dana uzeo Logitech G35 i ne žalim ni dinar koji sam dao na njih, kako zbog kvaliteta izrade tako i zbog fenomenalnog surround zvuka. Ulaganje u slušalice ti nije loša stvar uopšte jer nećeš sigurno da ih menjaš u skorije vreme ako pazariš dobre...

Scyter Re: 29.11.2011. 12:11 #380808

Jutros sam obisao gomilu prodavnica, u Uscu sam bio u BigBang, Game-S, Comtrade, Gigatron i nigde nemaju A4 Tech. Ovi u Gamesu mi nude Razer sluske za 13 soma

Izgleda da cu morati da odem do grada u Duocom, jer na Novom Beogradu izgleda da nema ni u jednoj radnji. Mada, ovi iz Duocoma kazu da ne mogu da ih nadju u radnji, a znaju da su imali komad-dva. Kod dobavljaca kazu da ih nema vise.

Sta kazete za ove Pioneer, deluju mi kao ok, a Piooner je poznat po kvalitetu.

markopvict Re: ... 29.11.2011. 12:20 #380809

broj poruka: 4515
Ja imam iste, stvarno su fine. 40mm driver...
Daleko od toga da je to nepoznata firma...

HD201 je tesko smece, posedovao sam iste... Teska bruka, a jbg budzet serija...

(.)(.) + $$$ = ( • )( • )

:: Ja imam plantronics gamecom 377 i mnogo su dobre za igre. Firma jeste nepoznata ali generalno imaju super slusalice
-ShonE- Re: Re: 29.11.2011. 12:22 #380810

broj poruka: 3529
Meni deluju odlicno, a pogotovo tehnicki detalji. Verujem da su super kupovina. A ako hoces bubice, imas super sony za do 2000din., super opseg, kvalitetan zvuk.

:: Jutros sam obisao gomilu prodavnica, u Uscu sam bio u BigBang, Game-S, Comtrade, Gigatron i nigde nemaju A4 Tech. Ovi u Gamesu mi nude Razer sluske za 13 soma
:: Izgleda da cu morati da odem do grada u Duocom, jer na Novom Beogradu izgleda da nema ni u jednoj radnji. Mada, ovi iz Duocoma kazu da ne mogu da ih nadju u radnji, a znaju da su imali komad-dva. Kod dobavljaca kazu da ih nema vise
:: Sta kazete za ove Pioneer, deluju mi kao ok, a Piooner je poznat po kvalitetu
markopvict Re: Re: 29.11.2011. 12:31 #380812

broj poruka: 4515
E dobar je pioneer, samo nema mikrofon, ako ti je to potrebno. Slusao sam, uglavnom bolje nego HD201.

(.)(.) + $$$ = ( • )( • )

:: Jutros sam obisao gomilu prodavnica, u Uscu sam bio u BigBang, Game-S, Comtrade, Gigatron i nigde nemaju A4 Tech. Ovi u Gamesu mi nude Razer sluske za 13 soma
:: Izgleda da cu morati da odem do grada u Duocom, jer na Novom Beogradu izgleda da nema ni u jednoj radnji. Mada, ovi iz Duocoma kazu da ne mogu da ih nadju u radnji, a znaju da su imali komad-dva. Kod dobavljaca kazu da ih nema vise
:: Sta kazete za ove Pioneer, deluju mi kao ok, a Piooner je poznat po kvalitetu
Daum ... 29.11.2011. 12:36 #380814

Čuo sam da te plantronics nisu loše za ono što nude...

aco Sennheiser HD 201 29.11.2011. 12:50 #380815

broj poruka: 2788

https://www.twitter.com/MLazovic

mighty moje HD201 29.11.2011. 12:58 #380816

broj poruka: 1670
me verno služe već pet godina, nisu vrhunske, za te pare i ne mogu da budu, ali makar mogu da ih držim na glavi satima i da me ne zamaraju i zvoje uši (inače, malo je slušalica koje mogu dugo da nosim).

Zamerka je da traže malo jači izlaz zvuka, kad ih vežem preko pojačala drastično se bolje čuju nego kad bih ih vezao na izlaz od zvučne kartice.

Dakle ili da idu na pojačalo ili da imaš neku zvučnu s ugrađenim headphone amp-om.

Ko hoće da gurne slušalice u izlaz od integruše, treba da zaobiđe HD201.

Morow Re: Re: Re: Re: re 29.11.2011. 13:09 #380822

broj poruka: 1038
:: dobre su i one BEHRINGER

Ove? :D

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/1269-Behringer-HPM1000-HEADPHONES/

http://www.behringer.com/EN/Products/HPM1000.aspx
Scyter Re: 29.11.2011. 13:26 #380826

Posto A4 Tech HS-800 ne mogu nigde da nadjem, moj sledeci izbor su ove Pioneer. Nek` ide zivot, ne kupuju se sluske svaki dan

Mikrofon mi ne treba, tako da mi odgovaraju.

STRANA 1 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs