hteo bih da ga kupim polovnog To je MF uredjaj cija ispravnost ni prodavcu ni meni nije poznata Posto se bas nerazumem u stampace moze li neko uputstvo kako da proverim stampac na licu mesta, ono test page i kopir i skener da proverim ?
- Lexmark - nepoznata ispravnost uglavnom znači `neispravan al` mi glupo da ga ne prodam`
Možda će neko ko ima ove uređaje znati da ti preporuči model koji da tražiš. Mada, najbolje bi bilo kada nađeš da postaviš pitanje kao i za ovaj X422.
Pozdrav!
Vlada
:: Znaci ovaj ni da negledam :: a odgovarao mi je sto je povoljan i MF a dopuna ketridza kako sam se raspitao je 4ooo dinar :: :: Ima li onda neki predlog za neki polova :: :: ::
Navodno pise da sam windows 7 u sebi ima drajver za taj stampac sto je vrlo moguce al proveri.
I to ti je dobar stampac ima delova za njega i jeftino ti je punjenje imas za 900 dinara u zemunu https://www.tehnoplus.rs jedino nisam siguran dal mu se cip menja ako se menja onda +cip i vidi dal je original toner oni su dosta kvalitetniji od ovih for use varijanti
Lexmark je multishit, to je jedino šta je multi kod njega. Begaj od toga. To su razni `veleprodavci` koji se reklamiraju po žikinim šarenicama i dobro-jutro serbistanci, `poklanjali` uz `konfiguracije` i razne pentiJum četvorke i trtice... verovatno jer su ih mnogo koštali. Taj HP će najverovatnije sahraniti NAJMANJE desetak takvih lexmarka ako ne i više, pod istim obimom štampe, a mogao bi da potpišem i više, uz servis gumica i tako nekih sitnih kuradi-paladi. Od mf-a u boji, koliko znam, najbolje je (a za eksploataciju ipak nezgodno jer su pljuckavci ćudljivi za punjenje) neki hp, gde je dopunjavanje crne ok, ali hebu kertridži za bojadisanje... a prvi sledeći je šmug-šmug multipraktik, ali, crno-beli laserski, to je ujedno naj-kupovina po ceni... hp-ovi laseri su skuplji.
Ipak, da ne buden nepošten, ima jedna stvar u kojoj je (bez sarkazma), lexmark najbolji. Iako o ukusima ne treba raspravljati, lexmark ima ponajlepši ili najmoderniji dizajn, u globalu. Tako, ako spadaš u one `korisnike` koji štampač drže - da se vidi da ga imaju, tj. da imaju `konfiguraciju`, ili komplet lepinju `sa sve`, onda je ipak lexmark najbolji. Jedino što ne radi, ali to je ionako za hakere...
Budale veruju u sreću.
:: :: neznam sta da radim, privlaci me lexmark iz naslova je je multi funkijski : :: i samo 500 dinara skuplji od hp1100 koji je dosta starij ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.