Modding je umetnost ali zaista, pogledajte sledeci worklog! http://alturl.com/43zqn Sigurno je vecina Vas na MDPC-u videla samo par slika ali ovo vredi ispratiti do kraja, bez obzira sto ima vec dve godine od projekta.Usput, ima sjajnih ideja mozda nekom posluzi za neki sledeci projekat! Umetnicko delo nikad ne zastareva!
Jos da imam radionicu sa CNC masinom, i to daleko od komsijskih usiju... __________________________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT8/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3, W7U64SP1&XPSP3
Pre svega svaka mu čast na strpljenju i istrajonsti, a to da li ima CNC ili je nebitno jer ako hoćeš nešto da uradiš ti ćeš to sigurno uraditi e sad da li za manje ili više vremena..... Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...
Nego u komsijama. Kad bih rezao lim i ostalo po ceo dan zvali bi komunalnu. Garazni geto, cujem komsiju kad hrce. Inace bih ja odavno probao nesto da napravim. __________________________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT8/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3, W7U64SP1&XPSP3
Postoje ogromne razlike, ovde je ulozeno skoro pa godinu dana znoja, truda.. Treba istrajati, Ja bih verovatno odustao posle mesec dana rendisanja! U Adob-u mozes cuda da napravis, bacis na CNC i gotovo za nekih sat vremena mozda i manje.
Jel` ima neko u Bg da radi na CNC u ovakve svrhe, povoljno, i ko? Moze i pm, zbog reklame. Najvaznije bi bilo da mi isece lim/aluminijum na stranicama, a za ostalo bih se nekako snasao. __________________________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT8/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3, W7U64SP1&XPSP3
Ja samo znam da je drugar pre sest meseci radio na CNC-u model od medijapana i sat vremena rada je ispalo 100e! Lokacija Bulevar Kralja Aleksandra.. Nebitno. Najbolje ako nekog poznajes da Ti odradi i posle castis!
Uf... vidim da cu morati u park sa testericom i turpijom. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: :: Ja samo znam da je drugar pre sest meseci radio na CNC-u model od medijapana i sat vremena rada je ispalo 100e! Lokacija Bulevar Kralja Aleksandra.. Nebitno. Najbolje ako nekog poznajes da Ti odradi i posle castis! :: ::
Ma nemora to toliko da ispadne, ako samo sece neke stranice, rupu za plexi to jako brzo ide pa racunaj 1-1,5e/min.! Jbga, ovo je bio neki 3D model od medijapana!!
:: :: Uf... vidim da cu morati u park sa testericom i turpijom :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: :: :: :: :: Ja samo znam da je drugar pre sest meseci radio na CNC-u model od medijapana i sat vremena rada je ispalo 100e! Lokacija Bulevar Kralja Aleksandra.. Nebitno. Najbolje ako nekog poznajes da Ti odradi i posle castis! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.