Kupio sam zvucnike Blueberry m25, 2.1 pa me zanima da li msi 770-c45 podrzava te zvucnike? Kada sam ih prikljucio cuju se samo zvucnici a wufer ne. Pretpostavljam da sam pogresno povezao, pa ako neko moze da mi kaze kako treba povezati> Hvala.
Predpostavljam da zvucnici idu u bas, pa iz basa kabl u zvucnu, sto znaci da dobro povezani cim radi zvucnik. Ako se bas ne oseca uopste, onda je moguce da nesto nije u redu sa njim.
@rile89 da li si ti povezao ta 2 ista zvučnika (satelita) u bas, a bas u zelenu (lime) utičnicu na zvučnoj karti?
Pozdrav!
Vlada
:: Predpostavljam da zvucnici idu u bas, pa iz basa kabl u zvucnu, sto znaci da dobro povezani cim radi zvucnik. Ako se bas ne oseca uopste, onda je moguce da nesto nije u redu sa njim :: :: :: ::
Instaliraj K-Lite Mega Codec Pack 7.90 Kad te pita koji izlaz za zvučnike, stavi 2.1. Sad će da rade. Sporadično se pojavljuje ovaj problem, nije vezan za OS, a umije baš da nervira. Nekada je problem što drajveri naprave svoj profil za zvuk pod XP-om, pa je potrebno vratiti na default, obrisati kodeke, pa instalirati novije.
prikljucio sam satelite u bass, a bass preko 3.5 jackova u zelenu uticnicu na kartici...sateliti rade super, ali woofer nista..instalirao sam taj codec, ali opet nista..inace koristim windows 7
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.