Ma ne. Hocu da ga serujem tako da na drugom mogu lepo da odem na njega i skeniram i to snimim na disk a na drugom kompu gde je prikacen kolega samo da okrece papire :-D
:: Ti bi SKENER da koristis kao stampac? = :: Da ne mislis mozda na multifunkcijski uredjaj :: :: ::
pa lepo te je pitao jel to multifunkcijski uredjaj.. ako je USB skener, onda ne mozes uredjaj da share-ujes, vec moras sa tog kompa na koji je nakacen skener da u `printers and scanners` share-ujes uredjaj preko mreze.. samo ja to nikad probao nisam.. konkretno samo za MFP uredjaje, a sam skener, ne znam ni kako bi to radilo
:: Ma ne. Hocu da ga serujem tako da na drugom mogu lepo da odem na njega i skeniram i to snimim na disk a na drugom kompu gde je prikacen kolega samo da okrece papire :- :: :: :: :: Ti bi SKENER da koristis kao stampac? = :: :: Da ne mislis mozda na multifunkcijski uredjaj :: :: :: :: :: ::
Hvala. Nemam multi nego samo skener a opcije za ser nema :-(
:: pa lepo te je pitao jel to multifunkcijski uredjaj.. ako je USB skener, onda ne mozes uredjaj da share-ujes, vec moras sa tog kompa na koji je nakacen skener da u `printers and scanners` share-ujes uredjaj preko mreze.. samo ja to nikad probao nisam.. konkretno samo za MFP uredjaje, a sam skener, ne znam ni kako bi to radil :: :: :: :: Ma ne. Hocu da ga serujem tako da na drugom mogu lepo da odem na njega i skeniram i to snimim na disk a na drugom kompu gde je prikacen kolega samo da okrece papire :- :: :: :: :: :: :: :: Ti bi SKENER da koristis kao stampac? = :: :: :: Da ne mislis mozda na multifunkcijski uredjaj :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Hvala. Nemam multi nego samo skener a opcije za ser nema :- :: :: :: :: pa lepo te je pitao jel to multifunkcijski uredjaj.. ako je USB skener, onda ne mozes uredjaj da share-ujes, vec moras sa tog kompa na koji je nakacen skener da u `printers and scanners` share-ujes uredjaj preko mreze.. samo ja to nikad probao nisam.. konkretno samo za MFP uredjaje, a sam skener, ne znam ni kako bi to radil :: :: :: :: :: :: :: Ma ne. Hocu da ga serujem tako da na drugom mogu lepo da odem na njega i skeniram i to snimim na disk a na drugom kompu gde je prikacen kolega samo da okrece papire :- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ti bi SKENER da koristis kao stampac? = :: :: :: :: Da ne mislis mozda na multifunkcijski uredjaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ali mozes da serujes folder u koji skener stavlja slike, ili jos bolje, taj folder mozes da stavis kod sebe na racunar a putanju za skladistenje skeneru zadas kroz mrezu do tvog racunara. Tako kolega i skenira i okrece papire a ti samo sedis i govoris da li je dobro...
Mora da se zna ko okrece antenu a ko govori da li je dobro .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.