Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Cooler Master iGreen Power 600W(RS-600-ASAA) vs Real Power 550W SLI(RS-550-ACLY.)
STRANA 1 OD 1
SkyFire Cooler Master iGreen Power 600W(RS-600-ASAA) vs Real Power 550W SLI(RS-550-ACLY.) 19.04.2007. 18:40 T4043

status: user
broj poruka: 18472
Jedan drugar mi nudi da se menjamo za napajanja,on je dobio novo ne raspakovano itd.Gledao sam specifikacije pa mi se cini da nema neke bitne razlike osim sto je ovo 600 a ono 550 w mada mi se cini da je iGreen malo bolji,nekako mi deluje profesionalnije odradjeno.Kakvo je vase misljenje?Da li da uzmem to napajanje?U cemu je razlika po vama?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst RE 19.04.2007. 20:29 #16485

broj poruka: 2909
CoolerMaster se pokazalo kao odlicno napajanje,po tomshardveru je bolje od Spire ili Thermaltake...
Ja bi zadrzao CMa...

DaSickSystem

dorabi1 Re: RE 19.04.2007. 20:40 #16487

broj poruka: 939
Oba su CM,samo je iGreen mnogo tishi(ako je ijedan CM tih).

:: CoolerMaster se pokazalo kao odlicno napajanje,po tomshardveru je bolje od Spire ili Thermaltake..
:: Ja bi zadrzao CMa..
::
:: DaSickSyste
DaSickSyst Re: Re: RE 19.04.2007. 20:44 #16488

broj poruka: 2909
:: Oba su CM,samo je iGreen mnogo tishi(ako je ijedan CM tih)

Hvala dorabi1...
Izvinjavam se sto sam lupio.

DaSickSystem
ukimafija iGreen Power 19.04.2007. 20:48 #16489

broj poruka: 263
iGreen Power serija napajanja je novija i bolja ima nesto stabilniji i bolji napon, mada ni ova druga serija nije losa. Ako ti je ponuduio da ti da ovo iz iGreen Power serije ja bih uzeo....ZA SLI tesko da ces iskoristiti ovo napajanje od 550w s obzirom koliko srcu nove graficke a i sta ce ti sli?Menjaj ako ti nudi....
dorabi1 Re: Re: Re: RE 19.04.2007. 20:50 #16490

broj poruka: 939

Ko radi taj i greshi.

:: :: Oba su CM,samo je iGreen mnogo tishi(ako je ijedan CM tih)
:: Hvala dorabi1..
:: Izvinjavam se sto sam lupio
:: DaSickSyste
SkyFire Re: iGreen Power 19.04.2007. 21:05 #16493

broj poruka: 18472

SkyFire

:: iGreen Power serija napajanja je novija i bolja ima nesto stabilniji i bolji napon, mada ni ova druga serija nije losa. Ako ti je ponuduio da ti da ovo iz iGreen Power serije ja bih uzeo....ZA SLI tesko da ces iskoristiti ovo napajanje od 550w s obzirom koliko srcu nove graficke a i sta ce ti sli?Menjaj ako ti nudi...

I iGreen Power 600W(RS-600-ASAA) je isto SLI Ready,zato sam i postavio temu,ne vidim znacajnije razlike osim nekih sitnica i vece snage.Mislim da cu se ipak menjati.
Petar89 .... 19.04.2007. 22:09 #16500

broj poruka: 423
Ja ti preporucujem da zadrzis svoje cooler master napajanje jer je tise i novije i ima bolju naponsku jedinicu .

strahota CM 600W 19.04.2007. 22:23 #16504

broj poruka: 46
imam ovo napajanje i prezadovoljan sam sa njim i nisam dobro razumeo da li ti imas ovo napaj ili hoces da menjas za ovo , u svakom slucaju CM iGreen 600 W je ubica napajanje i ne samo sto je novije tehnologije nego ide i do 85% iskoriscenja, cooler je necujan, naponi su stabilni, ima milion kablova i prilicno su dugacki i obmotani su mrezicom i najvaznije daje struju od 600W kontinualno a u peak-u ide do 700W...moja preporuka
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs