Teško druže da će biti u slobodnoj prodaji. To se naručuje, jer gubi vrijednost, ako stoji na polici. Ja sam naručio prije 2 mjeseca unaprijed i platio 224$ za komšiju+ usluga 50$+dostava22$ za Srbiju. Koliko će biti kod nas, otkud znam. @luja-88 Nisam znao da se je Xendža pojavio u slobodnoj prodaji, a i nisam nešto pratio zadnjih mjeseci.
Jes, jos pre 4-5 meseci, ako se ne varam. I ja sam relativno skoro saznao pa mi je zato i pao na pamet . Inace, ovih 8 komada = 80 jezgara (160 thread-ova) =D... al jos uvek preskup.
@miskon Sorry za off.
:: Teško druže da će biti u slobodnoj prodaji. To se naručuje, jer gubi vrijednost, ako stoji na polici :: Ja sam naručio prije 2 mjeseca unaprijed i platio 224$ za komšiju+ usluga 50$+dostava22$ za Srbiju :: Koliko će biti kod nas, otkud znam :: @luja-8 :: Nisam znao da se je Xendža pojavio u slobodnoj prodaji, a i nisam nešto pratio zadnjih mjeseci :: :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.