Pre izvesnog vremena na kucistu CoolerMaster Elite 332 crkao mi je prednji ulaz za mikrofon, koji mi je jako bitan. Rasklopih sve i ustanovih da su kablovi dobro povezani. Znanja iz elektronike nemam ni malo, pa ne znam sta bih tu mogao da lemim. Sve na prednjem panelu radi, osim ovog ulaza. Da li neko zna ima li negde da se kupi posebno prednji panel za ovo kuciste, ili mi ne gine kupovina novog ? Da li mozda postoji neki usb hub sa audio ulazima ?
pa kad si ispicutura :P moras prvo da proveris sa instrumentom(multimetar) kratkim spojevima jednog kraja i drugog, mislim na konektor koji ide na plocu s jedne strane i ulaz za mic na prednjoj strani kucista, pa ako jedan kontakt ne valja, vidis sta ces dalje s njim, ispratis ga, mozda se deformisala stampana ploca, pa na njoj izvedes neku akrobaciju
:: Pre izvesnog vremena na kucistu CoolerMaster Elite 332 crkao mi je prednji ulaz za mikrofon, koji mi je jako bitan. Rasklopih sve i ustanovih da su kablovi dobro povezani. Znanja iz elektronike nemam ni malo, pa ne znam sta bih tu mogao da lemim. Sve na prednjem panelu radi, osim ovog ulaza. Da li neko zna ima li negde da se kupi posebno prednji panel za ovo kuciste, ili mi ne gine kupovina novog ? Da li mozda postoji neki usb hub sa audio ulazima ?
Inace ugradjuje se na kucistu u Floppy ulaz i na maticnoj povezes na usb, sata, firewire i tebi najbitnije na audio od maticne. Napajanje preko molex-a. Inace je citac kartica.
EDIT: A garancija? Ako je reparacija jeftinije od mojeg odgovora onda reperiraj, ali vise sam za Dexterov odgovor po jeftinoci.
Jbg garancija na kuciste mi je istekla. Predlog ti je dobar ali Dexterova varijanta je, slazem se, jeftinija. Samo gde da nadjem taj produzni kablic za mikrofon ?
Prodavnica se nalazila blizu više poslovne škole. Možeš recimo da probaš negde gde prodaju kablove i razne priključke da kupiš bananicu i onaj ulaz i sam napraviš kabl. A možeš i da kupiš.
Prodavnica ti je tačno na uglu Vladetine i Kraljice Marije. Žuta prodavnica.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.