radim window mod za nzxt phantom... isekao sam stranicu na cnc masini i nabavio sam plexi... e sad, znam da je najbolje da se on zalepi za stranicu sa onom dvostranom ekstra jakom lepljivom trakom ali gde to ima da se kupi kod nas??
druga varijanta mozda silikon??
treca varijanta je dvokomponentni bison lepak??
sta da uradim?
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Koju stanu oces da busis? gornju za vent? Imam za excentar presu alate kojima busim za pola sekudne rupe bez ostecenja farbe, evo ti link da vidis kako rupa ispadne
Ma Nova godina bre. :P NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Au brate, ti si stvarno za medalju, ali platinumsku medalju glup... Nemam reči... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: e Gliga brate stvarno si preterao... pa jel ima neke boje koje nemas u kucistu jbt :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
@MadCatz Lampice su iz Amerike (Proizvodjac Antec). Imaju u sebi pojacivac za jacinu svetlosti i boju lampica. Mogu da se podese da reaguju i na zvuk ! Ja sam podesio da se vidi pun spektar boja. Naravno moze da se izabere bilo koja boja od ovih i da bude svetlost u istoj boji(narandzasta, crvena plava...) Antec proizvodi dve vrste svetlecih dioda, jedna vrsta je za Kucista , druga je za radni sto(Desk). Ja sam dobio ove lampice za kuciste i zadovoljan sam, i onako nemam mesta na stolu . Lampice unose radost i razbijaju monotoniju u potpunoosti. Pogotovu u ovim praznicnim danima daju neki smek i pruzaju lep osecaj.
@djodjo Zelim da probusim sa strane i odozdo. Ubacio bih jednu stedljivu sijalicu(ispod) da mi kuciste bude kao lampa za uvece. Stedljiva se ne greje tako da je idealna. Naravno i da ima prekidac, pa kad cu da spavam samo iskljucim :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Au brate, ti si stvarno za medalju, ali platinumsku medalju glup... Nemam reči.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: e Gliga brate stvarno si preterao... pa jel ima neke boje koje nemas u kucistu jbt :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: :: ASUS GTX570 Direct CU I :: :: OCZ AGILITY :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: VIEWSONIC VX2739W :: :: :: ::
Ispadne ko zaba posto se nista ne vidi... sem zabe...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Koju stanu oces da busis? gornju za vent :: Imam za excentar presu alate kojima busim za pola sekudne rupe bez ostecenja farbe, evo ti link da vidis kako rupa ispadn :: :: http://img571.imageshack.us/img571/8159/62731048.jp :: ::
to se zove dupla lepljiva traka, treba ti ona deblja, ako nadjes uzmi Wurth, imas u prodavnicama Wurth, zatim prodavnicama gde se prodaje alat, uradi sam, Tempo, Metro.. silikon je mama ako znas da radis s njim, ako ne znas ukakices sve.. najbolje ce drzati silikon.. Bison dvokoponentni lepak moze isto da zalepi ali ne koristi se u te svrhe jer se steze kao kamen, tako da ti je bolje silikonom uvek
:: radim window mod za nzxt phantom... isekao sam stranicu na cnc masini i nabavio sam plexi... e sad, znam da je najbolje da se on zalepi za stranicu sa onom dvostranom ekstra jakom lepljivom trakom ali gde to ima da se kupi kod nas? :: :: druga varijanta mozda silikon? :: :: treca varijanta je dvokomponentni bison lepak? :: :: sta da uradim :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.