Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Svaka cast za profesionalnost!
STRANA 1 OD 1
mkukic Svaka cast za profesionalnost! 15.11.2011. 16:54 T40290

status: user
broj poruka: 2591
Moram da pohvalim firmu Atom computers i da se zahvalim na velikoj profesionalnosti i kada je u pitanju reklamacija, a ne samo kupovina komponenti!

U nedelju uvece mi se odjednom ugasio kompjuter. Monitor i zvucnici ostali upaljeni, a kuciste nisam mogao da upalim. To mi je ukazivalo odmah na napajanje, mada nisam mogao da budem sto odsto siguran. Nazvao sam ih u ponedeljak ujutru i rekao za problem, kao i da je napajanje u garanciji. Odgovorili su mi da nema nikakvih problema i da donesem ili ceo komp da oni sve provere ili samo napajanje ako sam bas siguran da je ono jer sam danas isao za bg i da ce ako je napajanje mozda biti potrebno i 7 dana dok vrate uvozniku i dok prodje cela procedura. Medjutim, danas sam im odneo komp, otisao i odradio sta sam imao po bg-u i zvali su me da mi kazu da sam u pravu da je napajanje i da su ga juce vec narucili od uvoznika, da treba svaki trenutak da stigne, i da ce poceti odmah sa radom. Tako je i bilo, zamenili su napajanje, odralili cable managment, pozvali me da dodjem po kuciste i sve naravno besplatno jer sam nihova musterija.

Napominjem da firma nije moja :D, niti radim u njoj, pa da je reklamiram, vec sam zaista impresioniran njihovom uslugom, za razliku od nekih drugih koje su gledale da iskoriste svih 45 dana kada je u pitanju reklamacija...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 15.11.2011. 17:01 #376904

broj poruka: 1872
A pa to ti je zato što Atom ima neki špajz od servisa i nemaju gde da ti drže komp tih 45 dana.

codeus Re: Re: 15.11.2011. 17:03 #376907

broj poruka: 4054

hahahahahaah L))) ...dobra fora

:: A pa to ti je zato što Atom ima neki špajz od servisa i nemaju gde da ti drže komp tih 45 dana
::
Ishmerish O njima sve najbolje 15.11.2011. 17:11 #376913

broj poruka: 7285
i sad da kupujem prvo bih kod njih gledao.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

darcilo +1 za ATOMCE! 15.11.2011. 17:28 #376917

broj poruka: 689

Snoopy- Re: O njima sve najbolje 15.11.2011. 17:30 #376919

broj poruka: 6083
Ja gledam gde je najjeftinije. Evo meni npr nisu ni javili za ono sto sam trazio da kupim. Evuda ima ohe strane.

LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600,
ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: i sad da kupujem prvo bih kod njih gledao
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
djokosrb Ocekivano 15.11.2011. 17:43 #376921

broj poruka: 6875
Ja licno,kad kupujem neshto,krupnije(skuplje) samo :

Emmi,Atom i Duocom.

misa Re: Re: O njima sve najbolje 15.11.2011. 17:51 #376925

status: admin
broj poruka: 876
::Evuda ima ohe strane

Izgleda da ti je tastatura ipak mala

Inače, poslovna politika PC Berze ne dozvoljava ni pohvale ni kritike naših partnera s obzirom da se verodostojnost istih ne može uvek proveriti. Svakako mkukic je naš višegodišnji član i njegovi postovi imaju `određenu težinu` ali da ne bi pravili razliku među našim partnerima i članovima ova tema i svaka slična biće zaključana.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs