Da li da kupujem,??, npr. ona su oko 150-180 evra, ali bez napajanja, znam, znam, šta će mi to, ali, ima neka firma što mi nudi 10% (a jeftini su svejedno) popusta na celokupnu konfiguraciju ukoliko pazarim Antek (i to 150evrića i bez nepajanja).. Koliko je to sigurno, i što je Natek toliko skup uopšte?? da li je moguće da sa 150 evra ti ne dobiješ napajanje??
Ako ima neko iz servisa?? da mi odgovori ili ako je možda servisirao i zna... Hvala! Poz!!
ona slicna sa ThermalTake, Chieftec sve slice jenda na druge samo sto su maske razlicite. Sve je to kvalitetno i to dosta. Antec vazi za jednog od najboljih asmblera naponskih sekcija (PSU). On je ime pa zato ima cenu. Mada mozes naci za 150e extra kucista sa napajanjima gorenavedenih serija, ili uzmi solidno kuciste za 50e (Asus, CoolerMaster, Foxconn...) i kvalitetno napajanje 60e i miran si za 110e
:: :: Da li da kupujem,??, npr. ona su oko 150-180 evra, ali bez napajanja, znam, znam, šta će mi to, ali, ima neka firma što mi nudi 10% (a jeftini su svejedno) popusta na celokupnu konfiguraciju ukoliko pazarim Antek (i to 150evrića i bez nepajanja). :: Koliko je to sigurno, i što je Natek toliko skup uopšte?? da li je moguće da sa 150 evra ti ne dobiješ napajanje? :: :: Ako ima neko iz servisa?? da mi odgovori ili ako je možda servisirao i zna.. :: Hvala :: Poz!
Antek se sooper, medju prvim je proizvodjacima kucista i napajanja u svetu. Ti ako uzmes tog Anteka racunaj jos 40 do 50 jevra za solidno napajanje (Coolermaster, Chieftec, LC power) Ja nikada nisam uzimao kod jedne firme celu konfiguraciju (osim prve koju sam celu uzeo od lika ali polovnu), po meni je to idiotizam jer znam sam da sklopim pa onda delove nabavljam sa 100 strana i sklapam sam. Ti se preracunaj koliko te ispada da uzmes konfu sa tim Antekom i 10% popusta a koliko da uzmes sa necim drugim pa vidi sta ti je jeftinije. Moja preporuka svima koji se muvaju po ovakvim forumima je da nauce sami da sklapaju jer ne znam sta ce neko na forumu ako ce drugi sve da mu sklapa i namesta??? p.s. ovo nije tema za odeljak svastara te je stoga off-topic
Vec si dobio odgovor na ranijim temama. Moj licni izbor je bio jedno lepo kuciste VITO u kome je bilo napajanje FRONTIER 400w (ako tako moze da se nazove posto je tezak livadar). Isto sam izbacio i namesto njega stavio Q TEC od 360W, tako da sam za nekih 70e dobio lepo dizajnirano kuciste sa kvalitetnim napajanjem. Po mom licnom misljenju ne isplati se davati vise para, ostalo je kozmetika
Toliko koshtaju P180 i P182 a to su jedna od najboljih kucishta na trzishtu. Za neshto manje para (110e) moze se uzeti Antec 900 kucishte koje je izuzetno (4x12cm+1x20cm ventilator). http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08009
:: Toliko koshtaju P180 i P182 a to su jedna od najboljih kucishta na trzishtu :: Za neshto manje para (110e) moze se uzeti Antec 900 kucishte koje je izuzetno (4x12cm+1x20cm ventilator) :: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=0800 :: :: :: ::
i moj glas za antec nine hundred.uzmi i neko njihovo napajanje i na konju si. napajanja: 1.antec 2:chieftec 3.cooler master
kao sto rekoh ja imam antec..doduse ne platih ga toliko..mozda malo vise od pola tih para...ovo je neki 4000 ili 4300..ali sam PREZADOVOLJAN...znaci pazari neces se pokajati...prvo sto je necujno maltene..a i daje onoliko W koliko pise...isporucio sam jos dva tri ,i mos misliti,ljudi su odusevljeni
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.