ja nemam nikakva isqstva ali odokativno rekao bih da su bolja od svih ostalih `low price` s...a. Zavrsna izrada, sam dizajn i cvrstoca donekle mi deluju sasvim solidno
Brate iskreno da ti kazem ta kucista nisam nikad koristio ali sam cuo da su solidna.Ja bih ti licno preporucio neko cooler master ili thermaltake kuciste slicnog cenovnog ranga
Slozio bih se sa bogilijem, kucishta jesu solidna ali koshtaju malo vishe nego shto realno vrede. Meni se licno ne svidja ni dizajn Codegen kucishta. Svojevremeno je Briza koshtala oko 50-55e sa napajanjem od 400W, dok je ASUS TA210 sa napajanjem od 360W koshtao oko 60e.A po meni je ASUS bolje kucishte, pogotovu shto je napajanje koje dolazi uz njega kvalitetno.
Imam Codegen BrizA(silver) 450W i odusevljen sam sta sam dobio za 50 jura... Celo aluminijumsko,oblozeno filterima,dva poveca ventilatora(ultra tiha),napajanje 450W.... Za tu kintu sumnjam da mozes nesto bolje da nadjes.
@Garson Codegen napajanje je sasvim solidno...ako hoces kvalitetnije kupis posebno kuciste i das 80-100e za dobro napajanje.
:: @Garso :: Codegen napajanje je sasvim solidno...ako hoces kvalitetnije kupis posebno kuciste i das 80-100e za dobro napajanje :: :: :: DaSickSyste :: :: Pa bolje je od onih no name, ali napajanje koje koshta 20e i nije neshto kvalitetno, a sigurno nema 450W.
Dosta su kvalitne izrade i vrede za ulozene pare.Naravno da bi ti bilo bolje da das malo vise para i kupis chieftec,cooler master ili eventualno thermaltake koja su najbolja kucista kod nas..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.