Veoma dopadljivo, i pored svetlecih diodica koje bas ne mirisem. Naprotiv bas se uklapaju u ambijent kucista. Veliki plus za NZHT. Ja bih licno izabrao nesto drugo, ali nemam protiv ovoga nista
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
nemoj vise nista da radis na kucistu, i ovako vec svetli u pm.. uglavnom mnogo bolje kuciste od Lexa S kante
:: rekao sam da jos nije potpuno gotovo sve sto sam hteo da odradim na kucistu.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
mada dobro, kad pogledas ono prethodno kuciste koliko je shljashtelo ovo je jos i skroz ok :)
:: Ja bih tu jos par led ventilatora i mozda jos koja neonka , :: eventualno jos 2-3 svecice , ali sad sve razlicitih boja da se razbije monotonija :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Vidi ga molim te kako menja potpis odmah, hahahaha. Sale, to što je madCatz vlasnik Saiteka ne menja ništa... nemoj da se tešiš. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.