jedan off: mozes li mi reci zasto koristis memoriju od 4 modula koja pri tome koja nije predvidjena za tripple channel i x58 chipset, tako radi u dual channel modu...
volis CM nema sta..e sad je pitanje da li je ovo direktna konkurencija ``iksicu`` ? nemam predstavu kako se cenovno rangira u odnosu na ostala CM kucista?
Ako misliš na avatar, nije zbog toga, nego volim CM kućišta jer su kvalitetnija dosta od većine, imaju bolji dizajn i uglavnom nude više...
Rado bih uzeo Corsair 800D ali mi se ne daje 300 evra na kućište jbg. Dosadio mi je Sniper Black tako da ću uskoro verovatno da uzmem Troopera... __________________ Scourge of PCBerza
ne mislim samo na avatar..vec duze vreme pratim formulaciju tvojih recenica,vezano za CM kao firmu,pa sam iz toga zakljucio..delim tvoje misljenje takodje,volim ih i ja pruzaju dosta kao sto si i sam napomenuo.. mene samo zanima da li je ovo kuciste vredno paznje pored iks-a ?
:: Ako misliš na avatar, nije zbog toga, nego volim CM kućišta jer su kvalitetnija dosta od većine, imaju bolji dizajn i uglavnom nude više... :: :: Rado bih uzeo Corsair 800D ali mi se ne daje 300 evra na kućište jbg. Dosadio mi je Sniper Black tako da ću uskoro verovatno da uzmem Troopera..
Koliko cenis svog crnog snajpera ako stvarno planiras da prodajes? Imas providnu stranicu ili ne?
I poslednje ali najvaznije imas neki papir da nije kuciste iz inostranstva, radila rerna i slicne stvari :)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ako misliš na avatar, nije zbog toga, nego volim CM kućišta jer su kvalitetnija dosta od većine, imaju bolji dizajn i uglavnom nude više... :: :: Rado bih uzeo Corsair 800D ali mi se ne daje 300 evra na kućište jbg. Dosadio mi je Sniper Black tako da ću uskoro verovatno da uzmem Troopera.. ::
@Dex, 90 evra ga cenim. Black je verzija, crna iznutra sa plavim LED fanovima. Nemam providnu stranicu. Oštećen je jedan usb na gornjoj strani, i ima jednu površinsku ogrebotinu na desnoj bočnoj strani koja se ne primećuje. Sem toga je sve ok. Nemam pojma za garanciju, u Desku je kupljen, mislim da je 2 godine garancija na fanove. __________________ Scourge of PCBerza
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Koliko cenis svog crnog snajpera ako stvarno planiras da prodajes :: Imas providnu stranicu ili ne :: :: I poslednje ali najvaznije :: imas neki papir da nije kuciste iz inostranstva, radila rerna i slicne stvari : :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Ako misliš na avatar, nije zbog toga, nego volim CM kućišta jer su kvalitetnija dosta od većine, imaju bolji dizajn i uglavnom nude više... :: :: :: :: Rado bih uzeo Corsair 800D ali mi se ne daje 300 evra na kućište jbg. Dosadio mi je Sniper Black tako da ću uskoro verovatno da uzmem Troopera.. :: ::
Ok 90e, salim se za garanciju ,nebitno skroz, kuciste je to, to je sprdacina u stilu polovne graficke karte.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: @Dex, 90 evra ga cenim. Black je verzija, crna iznutra sa plavim LED fanovima. Nemam providnu stranicu. Oštećen je jedan usb na gornjoj strani, i ima jednu površinsku ogrebotinu na desnoj bočnoj strani koja se ne primećuje. Sem toga je sve ok. Nemam pojma za garanciju, u Desku je kupljen, mislim da je 2 godine garancija na fanove :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.