Koji bi vi od ovih 120mm blue LED bi vi uzeli? Jedan mi treba za kuciste pozadi, da izvlaci vazduh, a jedan za napajanje, znaci ovaj za kuciste bi bilo najbolje da je providan, a za napajanje svejedno. Sto se tice glasnoce mislim da su svi tu negde...
Silverstone, bez konkurencije ali za masne pare. Od ostalih, TT je solidnog protoka ali moraš da ga smanjiš na 1100-1200RPM da bi imao tišinu. Xilence ne iznad 900RPM, pogotovu ak ga pregradiš sa filterom za prašinu i sl.
drugi po redu navedeni CM, i priliiiiiiiiično sam zadovoljan... vent je `na suvo` tih poprilično.. e sad, kad ga staviš na neka rebra hladnjaka ili tako negde onda malo i šišti od duvanja vazduha... a super ti tema, jer moram da kupim još jedan, a nisam se setio da tražim...
Drugi koji si naveo: držim ga na porcesoru Kuma 7850, računar je u spavaćoj sobi, LED mi je jaaako koristan, pošto se računar ne čuje, pa pošto svetli znam da je uključen!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.