brate, na mobilnim telefonima touch radi ko q.. ako je na tom kontroleru kvalitetniji nego na nekom mobilnom od 140eu koji inace ima low-budget touch onda cu da odsecem sebi prst.. sta ce ti to prijatelju, razumem hoces da imas touch, fancy itd.. ali to ne valja, uzmi klasican sa potenciometrom, neki scythe, zalman, ne lepi se za `lepe` a glupe stvarcice.. 50eu kosta..
Ja sma ga kupio,ali nisam uspeo kod nas nego u madjarskoj i to smrad madjar nije hgteo da ceka moje drugare d apokupe pa sam mu ponudi jos para da ostavi kod cuvara zagrade. inace u gigatronu je bio samo jedna komad na pocetku ove godine, i rapsordat,ali je posle par dana tip odustao od kupovine ,pa se secam da sam psovao sto sam nakanadno saznao posle cele zezancije
:: Koji radi kao palica na Deki.. :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: Pa sam si dao link :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.