Kupio sam gore navedenu tastaturu miror edition je pa me zanjima ako neko ima iskustva kako da namestim da mi u AIMP2 playeru rade media dugmici na tastaturi. Isao sam u opcije i tamo kad biram koje dugme da radi shta kada kliknem na play/pause on nereaguje kao da nista nediram. Inace sve u svemu tastatura je boli glava znaci preporucio bi svima oninma koji vole mekane dugmice kao na lapu da uzmu ovu jer je brza nego ostale a i po meni je estetski lepa. Nadam se da je neko kupio ili cuo kako mogu ovo da namestim inace da dodam da dugmici rade sa Windows media playerom Winampom Real playerom i ITunes om.
pa dal je moguce da to ne znas da namestis, pa nadji u aimpu hotkeys za tastaturu pa podesi tu
:: Kupio sam gore navedenu tastaturu miror edition je pa me zanjima ako neko ima iskustva kako da namestim da mi u AIMP2 playeru rade media dugmici na tastaturi. Isao sam u opcije i tamo kad biram koje dugme da radi shta kada kliknem na play/pause on nereaguje kao da nista nediram. :: Inace sve u svemu tastatura je boli glava znaci preporucio bi svima oninma koji vole mekane dugmice kao na lapu da uzmu ovu jer je brza nego ostale a i po meni je estetski lepa :: Nadam se da je neko kupio ili cuo kako mogu ovo da namestim inace da dodam da dugmici rade sa Windows media playerom Winampom Real playerom i ITunes om ::
Isao sam u opcije i tamo kad biram koje dugme da radi shta kada kliknem na play/pause on nereaguje kao da nista nediram. Naravno odnisi se za AIMP2 settings a ne settings tastature.
Bash taj rad znaci klinkem 2 puta tamo na play/pause da mi poplave slova tj celija tabele i kad kliknem na tastaturi play/pause dugme ne registruje ga uopste zanci kado da si selektovao da promenish slovo i uradash u sto prstom nadajuci se da ce registrovati. Da ponovim ponovoo u samom settingsu tastature ima da se bira za WMP ITunes RealPlayer i Winamp ali posto nista od tih programa ne cita .flac datoteke koristim AIMP2 koji mi je i malo lepsi estetski posto sam nasao skin deap blue msm da je .
Da li postoji mogucnost da nekako pronadjem sam kod tastera pa da unesem nekako sam kod umesto samog klika tastera ako me razumete shta hocu da kazem (svaki taster na tastaturi ima svoj jedinstveni binarni kod od 8 cifara a ako nadjem negde taj kod za dugme play/pause da ga dodam nekako u program) doduse mozda je i do novog drivera posto se secam sa osnovnim driverom tj 1.00 radilo je a sad sa 3.00 nece. POAZDRAV i unapred HVALA
Mislim da novi drajver ne mapira tastere po media standardu, onda si ograničen na ono što driver podržava. Imao sam ranije neko kinesko bežično đubre sa tim tasterima, bez drivera, nisam ništa ni podešavao u aimpu a radilo savršeno. Kako ti radi bez ikakvih drivera?
da to nema veze sa podešavanjem u programu.. tj siguran sam... imam omega cassiopeia tastaturu, i ona ima te media i net dugmiće... oni rade to što treba da rade, samo je poenta da u WINDOWSU podesiš default programe za muziku i šta već... malo samo guglaj jer me mrzi da i to sad tražim pa da ti dajem instrukcije..
Bio mi je problem do drivera evo ceo dan se zajebavam oko jbnih drivera. Posto mi je stigla tastatura pre postavljanja teme instalirao sam osnovni drived za tastaturu i sve je radilo kako valja medjutim posle toga sam instalirao njihov 3.02 driver i nisam uopste mogao da pristupim tastaturi tj da namestim macroe i slicno. posle toga sam se vratio na drivere 3.00 i radilo je sve osim dugmica za ziku a sad posle dugog vremena googlanja sam instalirao opet ona osnovni 1.0 driver i sad sve radi kao shto treba. sad da li je ovo do moje konfe ili sam ja jednostavno poludeo na jedno 5-6 sati nzm ali vazno je da sad radi Bez obzira na ove probleme opet bih je toplo preporucio svima koji su u mogucnosti da je uzmu. Znaci dugmici su mekani i shto je najvaznije neprave veliku buku kada se kuca na tastaturia anit ghost sistem me je odusevio posto sam ja jedan od onih igraca koji ponekad umesto ctrl ili alt kliknu ono jebeno win dugme i onda mi minimizira igru i podigne start meny a sa ovom tastaturom sam iskljucio win dugme. Josh jedna od boljih strana je shto se svih 104 tastera mogu podesiti da na svakom ima po 1 macro i ima 10 razlicitih profila shto je = 1040 raznih makroa za razne igre tipa WoW CS itd. Da nezaboravim svaki makro moze da sadrzi do 16 komandi i oznaka.
Dal ima neko razer lycosa i da li ima problema sa njom tipa da se zaglavljuju dugmici ili ne radi svetlo na tastaturi znam da su se neki zalili na neku losu seriju mt07,08,09 al valjda ne bi trebalo posle 4 godine da se javljaju ovakvi problemi?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.