Drugar ima phenom 2 X4, ati 4870, dva harda, 2 CD-a. Crklo mu napajanje a misli da menja komp za jedno šest meseci (dobija neku lovu) pa bi da nabavi neko napajanje koje ne bi bilo skupo a moglo bi da izgura do tada.
imam ja moje staro rexpower 500W ako te interesuje :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Drugar ima phenom 2 X4, ati 4870, dva harda, 2 CD-a. Crklo mu napajanje a misli da menja komp za jedno šest meseci (dobija neku lovu) pa bi da nabavi neko napajanje koje ne bi bilo skupo a moglo bi da izgura do tada ::
http://goo.gl/J5UrI Nista vise ti ne treba. Extra napajanje za te pare. Imas za 500din jeftinije LC600H ali moj izbor bi bio TT ispred tog LC-a.
:: Drugar ima phenom 2 X4, ati 4870, dva harda, 2 CD-a. Crklo mu napajanje a misli da menja komp za jedno šest meseci (dobija neku lovu) pa bi da nabavi neko napajanje koje ne bi bilo skupo a moglo bi da izgura do tada ::
Ja mogu da ti ponudim Coba NitroX 500w model. model IT 7500SG, modularno, proizvedeno od strane CWT-a. dacu ga za 35e. evo i linka koje je to napajanje http://goo.gl/Lvpyd nema garanciju, dobio sam ga iz Nemacke.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Gigabyte 5770 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
haha uzmi redudantni LC Power, eventualno ako se smanji koji mesec cekanja onda fruntier, crkavanje zagarantovano, cirka tako oko 5 meseci, ako izdrzi jos koji mesec znaci da si uboo extra primerak
Ja imam LC power neko napajanje,jos pod garancijom, od 600 vati,li mi drugar kaze da je to njesra za konfiguraciju iz podpisa. takođe treba d auzmem dva HDD-a i puknem ih raid,pa me interesuje neko solidno,a ne preskupo napajanje koje ce to da tere? hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.