E, ovako: Problem je ergonomija ! Imam malo vece sake, tacnije u duzinu mereno od vrha srednjeg prsta do pocetka sake 21cm i sirina sake je oko 10cm. Duzina srednjeg prsta merena iznutra je 10cm. Kaziprst 9cm. I palac je velik al ne znam kako da ga izmerim… Ne koristim mis ni mesec dana i vec me poprilicno boli desna strana desne sake, u pravcu malog i domalog prsta, tu negde kod njihovog zgloba za udaranje. Dok sam imao A4Tech X7 XL-747H to se nije desavalo. Mozda mi samo treba veci period privikavanja ali… Tvrdim da je G500 kvalitetniji mis. Svokodnevni rad na racunaru po 10-15sati, trecina je igranje Counter Strike Source.
Posto ovde ima par ljudi koji su zamenili vise “kvalitetnih” miseva, zanima me koji je njihov predlog: Da li da kupim novi mis i koji ? Ili da sacekam jos mesec dana ?
Logitech mi je dobar jer sam se uverio u kvalitet i 3 godine garancije. Za ostale stvarno ne znam.
Izmerio sam dimenzije G500 sa donje strane in a najsirim mestima to iznosi 128x77mm. Visina je oko 40mm. Mozda mi nije najveci problem duzina pacova vec visina , stvarno ne znam…
Gde je najveci izbor ovih glodara da moze da se proba ?
Phenom II X3 & Antec H2O 620 M5A99X EVO 2x2GB ADATA 2000G GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1GB L194WT HD103SJ CM 690 II Adv & LC6650GP3 V2.3 AltecLansing VS4121 Sennheiser HD201 Lycosa Sphex G500
Misevi su ti teska intima i to je bukvalno na nivou donjeg rublja, jedne gace jednog zuljaju drugog ne... Idi (od prodavnice do prodavnice ako treba) i isprbaj sve zivo sto ti padne pod ruku jer se sve na kraju svodi na to sta se tebi svidja ali evo predlozicu ti jednog misa koji je samo olicenje ergonomije (bar po meni) jer ima naslon za domali prst...
Ma da ali on je baaas mali: (W) 75.5 X (H) 110 X (D) 35 mm
Phenom II X3 & Antec H2O 620 M5A99X EVO 2x2GB ADATA 2000G GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1GB L194WT HD103SJ CM 690 II Adv & LC6650GP3 V2.3 AltecLansing VS4121 Sennheiser HD201 Lycosa Sphex G500
:: Misevi su ti teska intima i to je bukvalno na nivou donjeg rublja, jedne gace jednog zuljaju drugog ne.. :: Idi (od prodavnice do prodavnice ako treba) i isprbaj sve zivo sto ti padne pod ruku jer se sve na kraju svodi na to sta se tebi svidja ali evo predlozicu ti jednog misa koji je samo olicenje ergonomije (bar po meni) jer ima naslon za domali prst.. :: :: http://goo.gl/IuFm :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Probaj nece drugacije Ja imam istu velicinu sake kao ti i znam koja je muka. Imam Pleomax ML 600g koji 125mm duzine , ali mislim da ga nema vise u prodaji. Probaj CM storm ili Sentinel...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
ma zezam se za tu kuglicu.. ako hoces bas game mouse, ne uzimaj bezzicne varijante, nego ovaj SteelSeries XAI ili ikari
:: Iskeno nisam ni jedan od navedenih miseva probao JOS, ali mi XAI deluje kao i svaki misonja, nema tu KUGLU koju palcem pomeras.. :: :: A za bezicne kazu da su tek ovi najskuplji stigli 1000Hz a da ovaj G700 zapravo radi na 500Hz, pratili nekim programom pravi odziv tokom igranja.. :: :: Procitah krs review-ova i na kraju cu morati na tabane pa po radnjama da vidim sta i kako :: :: :: Phenom II X3 & Antec H2O 62 :: M5A99X EV :: 2x2GB ADATA 2000 :: GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1G :: L194W :: HD103S :: CM 690 II Adv & LC6650GP3 V2. :: AltecLansing VS412 :: Sennheiser HD20 :: Lycos :: Sphe :: G50 :: :: ::
Ja sam uzeo sebi pre jedno mesec dana Roccat Kone [+], a do pre toga sam imao razer deathadder 3 godine. S obzirom da nisam menjao mis 3 godine do pre mesec dana, poprilicno mi lepo mis lezi u ruci i navikao sam se posle par sati i pritom nemam nikakvih primedbi na njega imajuci u vidu da profesionalno igram COD. poz
mislio sam i ja da uzmem taj deathadder..posto razmisljam profi da krenem cod, jel se isplati to?
:: Ja sam uzeo sebi pre jedno mesec dana Roccat Kone [+], a do pre toga sam imao razer deathadder 3 godine. S obzirom da nisam menjao mis 3 godine do pre mesec dana, poprilicno mi lepo mis lezi u ruci i navikao sam se posle par sati i pritom nemam nikakvih primedbi na njega imajuci u vidu da profesionalno igram COD :: po :: :: Intel i7 2600k @ 4.5 Ghz @1.32v + Titan Fenrir EV :: ASRock Z68 Extreme :: AMD Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR :: 8GB ddr3 1333mh :: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu :: Samsung SpinPoint F3 1T :: LG Flatron E2240 :: Windows 7 Ultimate x64 SP :: ::
CM Spawn je jedan, ako ne i najudobniji miš koji sam imao prilike da probam. Za claw stil držanja nema boljeg miša, to potpisujem. Nenormalno komforan, a domali i mali prst se lepo odmaraju na njemu... Ne mogu da verujem da košta 35 evra... __________________ Scourge of PCBerza
kosta koliko i treba da kosta a ne sa nekom napirbicenom cenom, inace meni je bio jako udoban G9 a retko kome jeste, ovaj mis mi je bas nekako ruzan sa ovom ferarri bojom koliko god da je udoban, pre bih uzeo ikari ili onaj sentinel
:: CM Spawn je jedan, ako ne i najudobniji miš koji sam imao prilike da probam. Za claw stil držanja nema boljeg miša, to potpisujem. Nenormalno komforan, a domali i mali prst se lepo odmaraju na njemu... Ne mogu da verujem da košta 35 evra.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
deathadder? veruj mi isplati se...meni je i dalje zao sto ga vise nemam...za tih 40ak jura kolko kosta, proci cete kroz sito i reseto zajedno :) imas isto i ovu varijantu - roccat kova plus,video sam ga u radnji i probao i mnogo dobro lezi i pritom nije pretezak, kosta nesto manje od 40 jura kod nas..dok roccat kone plus je 80. http://www.gamersplus.de/images/news/roccat-kova_allcollage_jpg_25091.jpg logitech i ostale razer miseve (osim deathaddera) nebih preporucivao iz licnog iskustva..
:: mislio sam i ja da uzmem taj deathadder..posto razmisljam profi da krenem cod, jel se isplati to? :: :: :: :: Ja sam uzeo sebi pre jedno mesec dana Roccat Kone [+], a do pre toga sam imao razer deathadder 3 godine. S obzirom da nisam menjao mis 3 godine do pre mesec dana, poprilicno mi lepo mis lezi u ruci i navikao sam se posle par sati i pritom nemam nikakvih primedbi na njega imajuci u vidu da profesionalno igram COD :: :: po :: :: :: :: Intel i7 2600k @ 4.5 Ghz @1.32v + Titan Fenrir EV :: :: ASRock Z68 Extreme :: :: AMD Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR :: :: 8GB ddr3 1333mh :: :: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: LG Flatron E2240 :: :: Windows 7 Ultimate x64 SP :: :: :: ::
:: :: logitech i ostale razer miseve (osim deathaddera) nebih preporucivao iz licnog iskustva. :: :: Intel i7 2600k @ 4.5 Ghz @1.32v + Titan Fenrir EV :: ASRock Z68 Extreme :: AMD Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR :: 8GB ddr3 1333mh :: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu :: Samsung SpinPoint F3 1T :: LG Flatron E2240 :: Windows 7 Ultimate x64 SP :: :: :: mislio sam i ja da uzmem taj deathadder..posto razmisljam profi da krenem cod, jel se isplati to? :: :: :: :: :: :: :: Ja sam uzeo sebi pre jedno mesec dana Roccat Kone [+], a do pre toga sam imao razer deathadder 3 godine. S obzirom da nisam menjao mis 3 godine do pre mesec dana, poprilicno mi lepo mis lezi u ruci i navikao sam se posle par sati i pritom nemam nikakvih primedbi na njega imajuci u vidu da profesionalno igram COD :: :: :: po :: :: :: :: :: :: Intel i7 2600k @ 4.5 Ghz @1.32v + Titan Fenrir EV :: :: :: ASRock Z68 Extreme :: :: :: AMD Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR :: :: :: 8GB ddr3 1333mh :: :: :: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu :: :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: :: LG Flatron E2240 :: :: :: Windows 7 Ultimate x64 SP :: :: :: :: :: ::
A sto ne bi opet uzeo Logitech G500 ili taj A4Tech X7 XL-747H kad su ti odgovarali? Sto da menjas, ako ne moras?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: E, ovako :: Dok sam imao A4Tech X7 XL-747H to se nije desavalo :: Mozda mi samo treba veci period privikavanja ali :: Tvrdim da je G500 kvalitetniji mis :: Svokodnevni rad na racunaru po 10-15sati, trecina je igranje Counter Strike Source:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.