http://itsvet.com/proizvod/chieftec-af-1238b/comp_comp_cooler/48/148 Drugar sa faksa uzeo racunar,pa posto je vec uzeo kuler za cpu oce da napuni cm 690 II kulerima,posto clokovao je i5 2500k na 4.2 i gtx 460 ,pa da smanji smanji malo temperature koje nisu bash zanemarljive,posebno za grafiku? Vasa misljenja o cooleru i pre svega dal je mnogo bucan,posto gledao sam neshto ove po prodavnicama i prakticno nema bolji izbor,naleteo sam negde da mu je brzina 1400 rpm i 30db buka,msm da je mnogo?
Vidim da je kuglični, ali ako je kao i sliv 9-a, bolje da beži od njega kao đavo od krsta. Čiftekova 9-a na 1800rpm zuji kao besna. Bolje da ide na AC F12 ili na Xigmatek XLF-F1256. Imam jednog AC-a i dva Xigmateka i lade do yaya, a nisu mnogo bučni. AC je 400 i kusur, a Xigmatek oko 750 kinti u E**iju.
Ali decko je iz Ivanjice,a ovi iz emmija ce da mu naplate slanje za Cacak,kao ceo cooler skoro :)Faks je inace ovde u Cacku.
Znaci da zaobilazi,ici cemo na ono sto se nekad zvalo derbi u novembru pa cu mu(kad prsnu :) )usput reci da svratimo do emmija,nek se strpi dosad,gtx 460 trentutno 70-85c ali i on retard razvalio od kloka. hvala
edit:Extra nadjoh ove ac f12 u win win-u,e sad koje da uzmem obicne ili pwm posto to mi nije jasno objasnjavao mi jedan lik ali dzabe,tele te :)
Imaju poseban ugovor sa Siti Ekspresom i troškovi slanja su 160 kinti. Što se F12 tiče, običan ima tropinski konektor, a PWM četvoropinski (mali naravno, ne moleks).
Imam dve osmice na starom kompu, jedan sam stavio na psu a drugi da izvlači vazduh pozadi. Skoro da se uopšte ne čuje, nakačeni na molex. Dvanaestice bi trebalo da budu još tiše. Sada imam CM, Enermax, Scythe i Noctua-ine ventove u kompu, opet ponavljam-taj Chief je skroz ok. Na F12 pwm je ovakav konektor http://bit.ly/q93I5z Fiat iustitia, et pereat mundus
imam ga ja zemljace u chieftec-ovom kucistu izbacuje mi vazduh napolje(pozadi) uopste nije toliko bucan a ide i do 1480rpm - -ja imam samo reci hvale za ovaj vent...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.