Pozdrav , dobio sam intel c2d 6400 ali bez hladnjaka/kulera pa me zanima cime je najbolje hladiti ovaj proc a da je do nekih 10 eur (ne planiram da klokujem pa mi bolji i ne treba) , a eventualno da moze i na 1155 leziste da pasuje jer planiram da ga zamenim nekim i3 proc posle nove godine. Meni su za oko zapala 2 modela :
DeepCool IceEdge Mini FS
SPIRE Kepler SP985S1
Koji od ova 2 je po vasem misljenju bolji , ili ipak vi imate neki 3 predlog. Mala napomena preko ovih 10 eur sigurno necu da idem.
Spire koristi za broj veći ventilator pa bi trebalo da je bolji, ali ne ide na 1155/56 podnožja, moglo bi da se zbudži ali je cimanje. Pošto te ne zanima overklok performanse ti ionako nisu bitne, znači deepcool, zbog kompatibilnosti.
:: Spire je veći, gvožđurija izgleda solidnije, ovde tvrde da ide na 1156 :: http://bit.ly/q486q :: :: POgledaj i LC power proizvode na IT svetu, imaju par komada ispod 10€ :: :: ::
Jedino V2 ima oznaku 985 i samo 2 cevi, kao i onaj iz emmi-ja. Doduše, ovde navode da i ostala dva keplera imaju 1155 kompatibilnost, tako da je svejedno.
Verovatno ga na spire sajtu nemaju u listi jer ga više ne prave, najbolje da pozove i pita
U svakom slučaju ostaje onaj LC
:: Da, to je upravo taj što ga imaju u Emmiju. Pogledaj ovde :: http://bit.ly/p28Te :: :: Jedino V2 ima oznaku 985 i samo 2 cevi, kao i onaj iz emmi-ja. Doduše, ovde navode da i ostala dva keplera imaju 1155 kompatibilnost, tako da je svejedno :: :: :: :: To je Kepler V ::
Posto neces da radis OC... onda je dobar bilo koji, cak i oni sto dolaze uz CPU... Takve ljudi prodaju za 5E... da se ne lazemo sa njima mozes da radis pristojan OC ali samo sa onim sratijim modelima koja imaju visi profil rebara posto povrsina utice na performanse hladjenja...
Ako ces pak da radis OC onda na oglasima imas da nadjes neki TX2 ili 212 za cca 10-12E...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pozdrav , dobio sam intel c2d 6400 ali bez hladnjaka/kulera pa me zanima cime je najbolje hladiti ovaj proc a da je do nekih 10 eur (ne planiram da klokujem pa mi bolji i ne treba) , a eventualno da moze i na 1155 leziste da pasuje jer planiram da ga zamenim nekim i3 proc posle nove godine. Meni su za oko zapala 2 modela :: :: DeepCool IceEdge Mini F :: :: SPIRE Kepler SP985S :: :: Koji od ova 2 je po vasem misljenju bolji , ili ipak vi imate neki 3 predlog. :: Mala napomena preko ovih 10 eur sigurno necu da idem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.