... likovi koji imaju para/smisla da kupe neku fancy kombinaciju skućišta i kabliraju to... po pravilu slikaju sa nekim bagljavim telefonima, web kamerama, benq-ovima.... i useru ceo prizor. Nađi neki digitalni aparat, pazi na odblesak blica i pozadinsko svetlo, i pohvali se, ima materijala za izgled. O kvalitetu neću da raspravljamo... ali nzxt ima lepuškast ili fancy dizajn.
HTC i 5mpx je bagljavo. :D Super, ti mi onda pozajmi tvoj telefon koji nije bagljav sa boljom kamerom. :P Hvala na komentaru . Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: ... likovi koji imaju para/smisla da kupe neku fancy kombinaciju skućišta i kabliraju to... po pravilu slikaju sa nekim bagljavim telefonima, web kamerama, benq-ovima.... i useru ceo prizor. Nađi neki digitalni aparat, pazi na odblesak blica i pozadinsko svetlo, i pohvali se, ima materijala za izgled. O kvalitetu neću da raspravljamo... ali nzxt ima lepuškast ili fancy dizajn :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
bez obzira koji je telefon slike su stvarno lose. btw svidjaju mi se ventovi, to su coolink ako se ne varam. Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Gigabyte 5770 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: HTC i 5mpx je bagljavo. :D Super, ti mi onda pozajmi tvoj telefon koji nije bagljav sa boljom kamerom. : :: Hvala na komentaru :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: ... likovi koji imaju para/smisla da kupe neku fancy kombinaciju skućišta i kabliraju to... po pravilu slikaju sa nekim bagljavim telefonima, web kamerama, benq-ovima.... i useru ceo prizor. Nađi neki digitalni aparat, pazi na odblesak blica i pozadinsko svetlo, i pohvali se, ima materijala za izgled. O kvalitetu neću da raspravljamo... ali nzxt ima lepuškast ili fancy dizajn :: :: :: :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: ::
Jbga brate, sinoc sam slikao, bio je mrak pa su ispale losije, mogao bih kasnije sa HD kamericom da snimim pa da bacim na upload negde snimak ako budete hteli. :) Da, Coolink 120P su ventovi. Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Sto te istina vredja?, jos ti je Pisko ublazio, ovo je zivi uzas od slika i daj majke ti navedi koji je tacno model da se jos neko ne zajebe pa ga kupi.
Za kuciste sve je jako fino, osim sto meni licno crveno plava kombinacija nikako ne ide u glavu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: HTC i 5mpx je bagljavo. :D Super, ti mi onda pozajmi tvoj telefon koji nije bagljav sa boljom kamerom. : :: Hvala na komentaru :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: ... likovi koji imaju para/smisla da kupe neku fancy kombinaciju skućišta i kabliraju to... po pravilu slikaju sa nekim bagljavim telefonima, web kamerama, benq-ovima.... i useru ceo prizor. Nađi neki digitalni aparat, pazi na odblesak blica i pozadinsko svetlo, i pohvali se, ima materijala za izgled. O kvalitetu neću da raspravljamo... ali nzxt ima lepuškast ili fancy dizajn :: :: :: :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: ::
što jes` jes`, slike su kartastrofa. Samo si pokvario ugođaj. Može kamera na fonu da bude i 100mpx, to je i dalje telefon, a ne fotoaparat. Zato, sledeći put fotoaparat u ruke, da ne uživaš samo ti, nego i mi ostali.
Nije problem! :D Znam da su lose slike, al nije sad bas toliko lose da se nista ne vidi lol Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
ali za tebe ocigledno jeste, jer ili ti ne znas da podesis parametre same kamere na fonu ili je ona stvarno krs na nivou pocetnih VGA.
Elem ni tehnika ti nije nista bolja, dakle kada je distozija izrazena najgore sto mozes je da okines blic preko svega toga,a ako se vec odlucis na taj event onda bar gledaj da nisi u ravni sa refleksijom. Zato ubuduce kad hoces da slikas nesto nocu, a sto ima dosta reflektivnih povrsina zaboravi na blic i upotrebi lampu ili neki drugi izvor svetlosti.
Re: Ne ljuti se na Piska: ova mu je na mestu (nema smisla slikati LEP...
15.10.2011. 16:17
status: user broj poruka: 4875
Ma ne ljutim se, daleko od toga. :) Fotoaparat nemam, jer nikada nisam imao potrebu, imam HD kamericu, posto snimam s vremena na vreme neke gluposti ali ona pravi samo snimke. Hvala za pohvalu :D slazem se da nije prostrano, ali uz malo truda sve moze da se napakuje. :) Sad cekam da mi stignu ventovi AEROCOOL-SHARK-FAN-DEVIL-RED-LED-EDITION-140-MM Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: ...PRIZOR uredjajem koji nije sposoban da tu lepotu verno zabelezi). Dakle, treba ti jedan pristojan point`n`shoot (petnaestak tisuca srbskih dinara) :: :: Inace, pohvala za `aranzman`! Kuciste prostrano ali ne i preveliko. Dobro provetreno. Atraktivne spoljasnjosti.. :: :: ::
Po EXIF podacima, telefon je Wildfire. Kamera je smeće iskreno. Kućište iako je NZXT deluje najzanimljivije iz njihove ponude. Nema sjajne plastike koliko vidim, hvala bogu. __________________ Scourge of PCBerza
Promenio sam i potpis ali nije prihvatilo hehehe, zamerka! :P @Daum Fotke su dosta bolje kad u prostoriji ima dosta svetla, ali jbga, sta je tu je. :) Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Promenio si kućište, ali ne i potpis :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Nisam preko Foxa hehehe, evo sad je prihvatio, a promenio sam sig jos pre 3h. lol NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: pa je startuj ponovo ili pristupi sajtu iz drugog brauzera. Onda bi trebalo da prihvati promenu :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Re: Re: Ne ljuti se na Piska: ova mu je na mestu (nema smisla slikati LEP...
16.10.2011. 12:01
status: user broj poruka: 1620
Odakle si naručio Shark? Ja sam ih isto planirao, bilo je u E**i-ju neko vreme, pa nestalo. Na kraju sam odustao zbog oprečnih komentara na netu, pa čekam da mi stignu Enermax T.B. Apollish Red 14-ice...Ajd ako ti nije teško baci neki utisak kad stignu... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ma ne ljutim se, daleko od toga. : :: Fotoaparat nemam, jer nikada nisam imao potrebu, imam HD kamericu, posto snimam s vremena na vreme neke gluposti ali ona pravi samo snimke :: Hvala za pohvalu :D slazem se da nije prostrano, ali uz malo truda sve moze da se napakuje. : :: Sad cekam da mi stignu ventovi AEROCOOL-SHARK-FAN-DEVIL-RED-LED-EDITION-140-M :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: ...PRIZOR uredjajem koji nije sposoban da tu lepotu verno zabelezi). Dakle, treba ti jedan pristojan point`n`shoot (petnaestak tisuca srbskih dinara) :: :: :: :: Inace, pohvala za `aranzman`! Kuciste prostrano ali ne i preveliko. Dobro provetreno. Atraktivne spoljasnjosti.. :: :: :: :: :: ::
Nista ne moze da nadmasi moje vodeno hladjenje! :D Jes vala, wildfire slika ocajno, sramota da ima 5mp, krsh teshki. I sam uredjaj me nervira sa onom bednom rezolucijom ekrana, sreca pa su izbacili S, to je vec druga prica. Inace, fino zbudzeno, samo dzaba kad moras da otvaras stranicu da bi video ljepotu x)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
@DmasteRNo1 Taj fazon. :) @vladarko Pa pretpostavio sam, niko ne komentarise kuciste i menadzment hehehe. @Sub-Z Preko ortaka iz Italije, on mi uzima preko Ebay i ja sam razmisljao te Enermax da uzmem, isto 14tice, ali ovi Aerocool su bolji od tih. Nije mi tesko tebra. :) @imarkovic Hehehe, ne bih ni ja provalio da nisam citao review-e! :D Zar i ti sine Brute? xD @Snoopy Hahahahah taj fazon! xD Ma meni fon sluzi za net, razgovor i poruke, kameru slabo koristim inace. Pa nije mi bilo bitno da ima providnu stranu jer mi je kuciste dole pa se inace ta strana i ne primecuje mnogo, vise upada u oci ta prednja strana koja svetli. :) P.S. Kad stignu Enermax i Aerocool, snimam sve HD kamericom pa da vidim onda zamerku! :PP
NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.