Da. Samo da nije neki blueberry, frontier, zito...
:: Da li je dovoljno napajanje od 500w da tera sledecu konfiguraciju :: :: Gigabyte GA EP45C DS3 :: Intel E8500(klokovan na 4ghz) :: CM Hyper 212+ (dva ventilatora :: Kingston Hyper X 4gb 1600mh :: MSI GTX 460 Talon Hawk Attac :: WD 500g ::
To sto ti je izracunato na tom sajtu znaci da ti ta konfiguracija u full load-u trosi 350W. To u realnom radu ne mozes da postignes... Da ti sve komponente budu u full load-u u istom trenutku. To je max koji treba da ti bude reper za trazenje napajanja. Posto je u pitanju Seasonic, jedan od najkvalitetnijih proizvodjaca napajanja, nema nikakavih problema... Uzmi slobodno... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Na nekom sajtu sam nasao kalkulato koji mi je izracunao da mi je dovoljno 350w da bi gurao ovu konfiguraciju pa mi to deluje malo.. :: :: ::
Kad sam postavio ovu temu hteo sam da zamenim moje napajanje(neki rexpower 500w) za neko firmirano...Dok sam gledao sta da kupim tj, koje napajanje ovo je crklo...Staro cela dva meseca! Jbm ti glupe kineze!Sreca pa nista nije izgorelo osim napajanja.Sad sam kupio Cooler Master eXtreme Power Plus 500W.Nikad vise neki kinez. Pozz :)
Kad sam postavio ovu temu hteo sam da zamenim moje napajanje(neki rexpower 500w) za neko firmirano...Dok sam gledao sta da kupim tj, koje napajanje ovo je crklo...Staro cela dva meseca! Jbm ti glupe kineze!Sreca pa nista nije izgorelo osim napajanja.Sad sam kupio Cooler Master eXtreme Power Plus 500W.Nikad vise neki kinez. Pozz :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.