Aj mi predlozite, treba da kupim 3 venta, da su sa sto manje buke i da su izmedju 500-700 din, i da su 120x120mm?? Sve gledam ne znam ni sam koji bi uzo !
odrekni se par kifli i uzmi one Blueberry od po 200kinti, hvale ih ljudi...ako ne, u tom cenovnom rangu imaš npr. XIGMATEK XLF-F1253... Fiat iustitia, et pereat mundus
NO_A computers ih prodaje. Uzeo sam ortaku 8cm veht za htpc pre god-dve i sljaka ko zmaj
+ uklapa ti se u budzet
...................................................................................... Ako si zainteresovan imam nekoliko ventova koji kuliraju [noktua,coolink, coolermaster,...] pa ako si zainteresovan shibni mi mail
Imam ovo maticnu iz potpisa dole,ali ima samo 2 prikljucka za ventilatore (3pin&4pin) u kucistu,jel moze jos nekako da se prikljuci jos 1 ventilator negde ? :/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.