E ovako...Uzeo sam ovo napajanje skoro i nisam dobio sve kablove za njega! Dobio sam jedan kabal sa tri izlaza za hdd i jednim za floppy,i dobio sam jedan kabal za sata drajvove sa 3 izlaza + jedan kabal za graficku(znaci ulaz u napajanje je 8-pinski a izlaz 6-pinski i to je za graficku!E sad meni fali kabal koji je zaokruzen na slici da bi lepo spakovao kablove...Probao sam takav modularni kabal od xfx napajanja ali raspored iglica nije isti pa ne moze da radi...Znaci meni treba kabal koji je na jednom kraju(onom koji ide u napajanje 8-pinski a sa druge strane 6+2-pina za graficku!Ako neko ima kabal za ovo napajanje ili kabal od te serije napajanja neka se javi....posto pase verovatno i od drugih napajanja iz te ocz serije!Kupujem i ova ostala dva kabla koja mi fale za hdd i sata!Ako neko ima nesto od ovoga neka se javi na mail(Psyz0r@hotmail.com) da se dogovorimo.evo slike
http://goo.gl/SHvXj - Meni treba ovaj zaokruzeni ovaj stiklirani imam!+ mi trebaju dva za hdd i sata da napomenem jos jednom! :)
AMD Zacate E350 1.6Ghz dual core MSI E350IS-E45 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B CL9 ATI HD6310 LC Power 1400MI 200W Samsung 320GB F4,2x2TB WD Green Microlab B-73 2.0
:: :: E ovako...Uzeo sam ovo napajanje skoro i nisam dobio sve kablove za njega :: Dobio sam jedan kabal sa tri izlaza za hdd i jednim za floppy,i dobio sam jedan kabal za sata drajvove sa 3 izlaza + jedan kabal za graficku(znaci ulaz u napajanje je 8-pinski a izlaz 6-pinski i to je za graficku!E sad meni fali kabal koji je zaokruzen na slici da bi lepo spakovao kablove...Probao sam takav modularni kabal od xfx napajanja ali raspored iglica nije isti pa ne moze da radi...Znaci meni treba kabal koji je na jednom kraju(onom koji ide u napajanje 8-pinski a sa druge strane 6+2-pina za graficku!Ako neko ima kabal za ovo napajanje ili kabal od te serije napajanja neka se javi....posto pase verovatno i od drugih napajanja iz te ocz serije!Kupujem i ova ostala dva kabla koja mi fale za hdd i sata!Ako neko ima nesto od ovoga neka se javi na mail(Psyz0r@hotmail.com) da se dogovorimo.evo slik :: :: http://goo.gl/SHvXj - Meni treba ovaj zaokruzeni ovaj stiklirani imam!+ mi trebaju dva za hdd i sata da napomenem jos jednom! :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.