Cm elite 430 imam ga takodje, ali sam stekao utisak da je grehota dati za kuciste 50e a ne iscimati se za jos 20e i uzeti mnogo bolje kuciste... tipa haf 912 plus sto sam zazalio i sam.
Bilo koje TT ili CM do 50e. Samo ne LC... Mozes pogledati i TT Comander, ako ti se svidja, ili mozda TT Dokker( sasvim pristojno kuciste za te pare)... Mada ni ovaj ELITE 430 nije uopste los... Sve u svemu, izbor se svodi na to koje je tebi vizuelno najlepse, manje vise svako je solidnog kvaliteta.
Pa zavisi sta ti treba? Nema svako kuciste cable managment... Ako ti je to bitna stavka... To je samo jedan primer... Mozda ti ne treba providna stranica, mozda treba... I tako te stvari.
:: Znaci bilo sta :D! Ma onda cu da uzmem TT taman dok zbudzim kulere izaci ce me do 50e i da budme miran:D! Hvala POz :: :: ::
Ma treba mi samo lepse kuciste od ovog blueberija, posto sam bio dobio komp pre 1 god i sad ga malo menjam i doslo kuciste na red, ovo sto imam, bolje u kartonskoj kutiji da stoji bolja bi ventilacija bila, imam samo pozdi od 90mm da stavim vent i to je to :D!
Svakako je TT bolje kuciste od LC-a. Proveri malo dublje, pa ces videti. Ne kazem, imaju neka kucista lepa na oko, od malo skupljih, ali njaaaahhh... Ne bi ga uzeo. Tebi se svidja, izvoli.
:: Mixeru, zbog cega ne LC Power? Kad sam drzao u rukama Pro-Line 919B delovao je dosta cvrst, a i lep je na oko. Ni oni drugi ne ulivaju ne poverenje :: :: ::
Ja sam sastavio nekoliko sa 7027 i 933. Nisam oduševljen njihovim kućištima, mislim da je suviše skup u odnosu na Blueberry, a za malo više para može da se uzme kvalitetniji CM ili TT.
Bila bi još lepša da su jeftinija!
Pozdrav!
Vlada
:: Mixeru, zbog cega ne LC Power? Kad sam drzao u rukama Pro-Line 919B delovao je dosta cvrst, a i lep je na oko. Ni oni drugi ne ulivaju ne poverenje :: :: ::
Nije los izbor. A i lepo je kuciste na oko... Nego Dexteru, kako ne mozes kablove namestiti? Znam da nije najbolji cable managment, ali ima kuciste tu opciju...
:: Gledao ima one filtere i sve ma sigurno ovo :: :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Nije los izbor. A i lepo je kuciste na oko.. :: Nego Dexteru, kako ne mozes kablove namestiti? Znam da nije najbolji cable managment, ali ima kuciste tu opciju.. :: :: :: :: Gledao ima one filtere i sve ma sigurno ovo :: :: :: :: :: ::
:: 9 ventilatora + sve ostalo.. :: :: Mnogo zamrseno, mnogo.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Nije los izbor. A i lepo je kuciste na oko.. :: :: Nego Dexteru, kako ne mozes kablove namestiti? Znam da nije najbolji cable managment, ali ima kuciste tu opciju.. :: :: :: :: :: :: :: Gledao ima one filtere i sve ma sigurno ovo :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.