:: :: Gde mogu naci Serijski port na Bracketu koji se povezuje na COM 1 konektor na ploci :: Potreban mi je povremeno za ubacivanje sifri u fiskalnu kasu :: :: Link> http://goo.gl/Z34IZ
Da,zaboravio sam da kazem da sam juce probao Usb na Serijski i nece da radi. Pozajmio sam od druga koji ima servis, njegov i uneo sifre,ali ne mogu da ga cimam stalno.... Zeza me sam softver kase koji iskljucivo daje opciju komunikacije preko RS232 [ com ] kontrolera.
AMD Zacate E350 1.6Ghz dual core MSI E350IS-E45 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B CL9 ATI HD6310 LC Power 1400MI 200W Samsung 320GB F4,2x2TB WD Green Microlab B-73 2.0
:: Da,zaboravio sam da kazem da sam juce probao Usb na Serijski i nece da radi :: Pozajmio sam od druga koji ima servis, njegov i uneo sifre,ali ne mogu da ga cimam stalno... :: Zeza me sam softver kase koji iskljucivo daje opciju komunikacije preko RS232 [ com ] kontrolera.
Jeste, ima raznih kasa i raznih adaptera, uz ovaj što sam uzeo dobiješ drajver i instalira se kao virtuelni serial port. Pitali su me baš kad sam kupovao imam li kasu jer neke neće da rade s tim adapterima.
:: Da,zaboravio sam da kazem da sam juce probao Usb na Serijski i nece da radi :: Pozajmio sam od druga koji ima servis, njegov i uneo sifre,ali ne mogu da ga cimam stalno... :: Zeza me sam softver kase koji iskljucivo daje opciju komunikacije preko RS232 [ com ] kontrolera.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.