Eto, uradih ovo pre neki mesec ali sam cekao da malo poraste puzavica. Klirit kuplen u Galenici 40x50cm(rebalo je 50x50) to je kostalo 1006 din. 3 tipla i srafa sa duplom maticom i podloskama-50din. Potrebno vreme za instalaciju 3 sata. Prvo sam odmah mislio da stavim jedan ili 2 zelena(Borg) fluo cev osvetljenja -klirit prenosi svetlost po skoro celoj svojoj povrsini-ali sam odustao....bije zeleno svetlo u ochi nocu razbija, probudim se i pomislim fu*ck me 7 of 9. Sledeci deo `projekta` je da se od mlechnog klirita odradi poklopac koji ce prekrivati i zaklanjati sve osim procesora i napajanja, dakle u obliku nekakvog obrnutog slova L.Ali me prijatelji od toga odgovaraju....Primeticete da kanalica nije na svom mestu(radio sam neki servis pa mi je trebao vga i struja) takodje da kablici nisu bas ne znam kako spakovani ali eto to je to. Primeticete kuler odozgo i mozda kuler na grafici 8500 gt silent koju sam ovih dana klokovao(700procesor 333 memorija) zbog igranja TW Empire, inace grafika skuplja prasinu za svakodnevni rad koristim integrusu.... Na slici: 2 hdd maxtor, dvd-rw,wireless,Creative X-fi,tv karta
mrtva priroda, sad moze komp da ti pozira za umetnike :) , ja sam pre sa drugom namontirao racunar na sto tj policu iznad glave, samo stavili distancere da ne lezi maticna na stolu ali ga je zbog buke sklonio odatle, imao gemmini II i dve bucne 12 na njemu.
Mada postoji par problema, a anjveci je prasina. Pogledaj raicev setup ispod ploce stola, mozda dobijes neku ideju.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
su iskorisceni mali srafovi sa po 2 matice i podloske tako da ploca ima varijabilan otklon(po zelji) u odnosu na klirit. Takodje mi je plan i da razdvojim hardove i postavim ih paralelno shirim delom kao i dvdrw.
je bila da li ce zena da mi odlepi kada vidi ali jok, cak joj se i dopalo...A i deca ne mogu da cackaju. Sto se prasine tice, uopste ali uopste je nema kao sto se dalo ocekivati, zato sto nije na podu i nema usmeravanje spreda usisnim kulerom ka zadnjem....
je busen na 3 mesta i u zid pricvrsen sa srafovima i duplim maticama-promera malo manjeg nego li za klimu, tu sam malo preterao, ti srafovi mogu da drze 100KG a kamoli komponente u tezini od oko recimo 3 kg. al ajde, ako neko bude radio da zna da moze i sa manje truda i gabarita.....
zalepio si komp na zid i koristis sank za tastaturu i misa, sta ce ti vise u zivotu
:: http://ultraphoto.org/images/watx326vcv0e0kaqw3.jp :: :: http://ultraphoto.org/images/9tc1ekq4ytk8ub6omr9.jp :: :: Eto, uradih ovo pre neki mesec ali sam cekao da malo poraste puzavica. Klirit kuplen u Galenici 40x50cm(rebalo je 50x50) to je kostalo 1006 din. 3 tipla i srafa sa duplom maticom i podloskama-50din. Potrebno vreme za instalaciju 3 sata. Prvo sam odmah mislio da stavim jedan ili 2 zelena(Borg) fluo cev osvetljenja -klirit prenosi svetlost po skoro celoj svojoj povrsini-ali sam odustao....bije zeleno svetlo u ochi nocu razbija, probudim se i pomislim fu*ck me 7 of 9. Sledeci deo `projekta` je da se od mlechnog klirita odradi poklopac koji ce prekrivati i zaklanjati sve osim procesora i napajanja, dakle u obliku nekakvog obrnutog slova L.Ali me prijatelji od toga odgovaraju....Primeticete da kanalica nije na svom mestu(radio sam neki servis pa mi je trebao vga i struja) takodje da kablici nisu bas ne znam kako spakovani ali eto to je to. Primeticete kuler odozgo i mozda kuler na grafici 8500 gt silent koju sam ovih dana klokovao(700procesor 333 memorija) zbog igranja TW Empire, inace grafika skuplja prasinu za svakodnevni rad koristim integrusu... :: Na slici :: 2 hdd maxtor, dvd-rw,wireless,Creative X-fi,tv kart ::
Mogu da se zakunem da su proc.i maticnjak bili najvise 10% preko u odnosu na varijantu sa kucistem sto znaci od prilike procesor oko 42-49 c` a ploca jos manja razlika ne secam se. Za procesor je zasluzan krofnasti kuler LC power koga sam svojevremeno pazario umesto fabrickog za athlon 5200+ 2x1Mb kesha.
eto bas sinoc kuvam rasol za kornisone, iz onog lonca isparava ko iz parne lokomotive i sve na komp.J e*o sam mu mater, valjda nece skoro da rikne. Pa makar i da imam razlog da jednog dana menjam mashinu, ova sluzi za gledanje tv-a u dnevnoj sobi i slusanje muzike....koj sam ja kreten, da menjam mashinu, pa bolje da zakrpim auto sto su me komsije godinama cesljale...
Oglas: Prosirite vas stan za 1 Metar Kvadratni po ceni od samo 5000 din. -kompletna instalacija i troskovi uracunati, resite se glomaznog kucista budite na VRHU IT dizajna, sa nama-iskoracite u 22 vek a firma nam se zove......Tadzekistan project perfekshn d.o.o. I samo danas na poklon, uz instalaciju dobijate SET zimnice iz kolekcije Zimnica 2011-BEZ KONZERVANSA! Samo jos danas narucite na: XXXXX@hotmail.com tagovi: EXTRA EXTRA SUPER CENA DO JAJA LUDILO FENSI JEAH LUDILO 22 VEK VRH DJASVI LOMA NOVO TRAVELLING to TADZEKISTAN FUCK.com .. ... . . .. .....
:: eto bas sinoc kuvam rasol za kornisone, iz onog lonca isparava ko iz parne lokomotive i sve na komp.J e*o sam mu mater, valjda nece skoro da rikne. Pa makar i da imam razlog da jednog dana menjam mashinu, ova sluzi za gledanje tv-a u dnevnoj sobi i slusanje muzike....koj sam ja kreten, da menjam mashinu, pa bolje da zakrpim auto sto su me komsije godinama cesljale.. :: :: ::
Jos jedna slika ali malo iz daljine da se vidi kako to figura uz sobu.
Ne moras ako mislis da ti narusavam privatnost, samo me zanima kako izgleda. Moja verzija mi oslobodila prostor i zapravo smanjila temperature, ali je ruzno u p....
Pa uvek mozes da stavis neki `poklopac` a to... Sve to na zidu mozes da upakujes nekako, da nisu komponente tako otvorene. Ima raznih nacina da se ulepsa... Gde ste moderatori?
:: Jos jedna slika ali malo iz daljine da se vidi kako to figura uz sobu :: :: Ne moras ako mislis da ti narusavam privatnost, samo me zanima kako izgleda. Moja verzija mi oslobodila prostor i zapravo smanjila temperature, ali je ruzno u p....
Je bio bash kao i HDD ovi(bilo ih je jos 2 od po 250GB) ali se desavala zanimljiva stvar, od trenutka kada je pricvrscen(osim sto je mini diskove od 1.3Gb bilo nemoguce ubaciti), daklem, rezac pocinje da se cuje Nenormalno glasno i vreme rezanja obicnog DVD-a se na max brzini povecalo 3 puta(!!!). Stavljanjem u trenutni polozaj je dovelo do gubitka buke i vracanja performansi rezanja. Tako da ne preporucujem.
Mozes malo da ukrasis i da ne izgleda ruzhno, ali predlog je da okrenes plocu drukcije jer moze sa vremena na vreme da ti ispadaju kablovi, ps2, usb...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.