Pozdrav momci treba jednom prijatelju TV kartica za Laptop do nekih 50-60e. Da moze da hvata analogne i digitalne kanale. I jos koristio bi je i na PC i da moze da prebacuje VHS kasete na PC.
Ajd ako neko zna neku dobru pomogo bi nam puno.
Unapred se zahvaljujem.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
sorry sto postavljam pitanje ali interesuje me kako da prebacim vhs kasete na pc? imam tv karticu asusu MyCinema tv/fm P7131 (msm da je to chip) - da li moze preko nje da se prebaci?
Inace drug ima Leadtek 2000XP i super je (nisam siguran za oznaka).
@Dragot - Moze preko S-video ulaza ako postoji na kartici za video signal plus audio mora da ide preko zvuchne kartice, pa sve to da se sinhronizuje preko softvera u opcijama, ili mozesh klasichno kao na obichnom TV-u da preko antenskog ulaza prikljuchish video plejer, preko tjunera pronadjesh frekfenciju video plejera, i odmah imash i sliku i ton zajedno, pritisnesh `record` dugme i snimash .
Pa vidish shta kazu korisnici iste, nije losha, ima video ulaze i ostale zavrzlame, mada sve posle zavisi i od softvera koji je prati, ja sam sa mojom PINNACLE karticom , koju sam uzeo po preporuci prijatelja, muke muchio dok je nisam naterao da radi, a kad je proradila onda sam dobio drugu muku gde nekad pri zavrshetku snimanja blokira nachisto i ne pkrenuh je vishe sve dok ne reinstaliram WIN. A na sve to je taj isti prijatelj imao odgovor SVE SU TI TO KOMPJUTERSKE CHAROLIJE
Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.