treba mi savet za mis da se uklopi za sada sa laptopom a kasnije da ga prebacim na desktop. pre nekih 10tak godina sam koristio mx500 ili 510 ne secam se vise oznake ali bio je onaj sivo crni i bio je fantastican... nakon sto sam ga izgubio uzeo sam 3x mx518 i sada bi to prebacio na starije masine, dao tati itd pa bi sebi uzeo nesto novije.. Razmisljam sad da li da uzmem taj magic mouse od apple-a ali kontam da se sa njim nista vise od obicnog surfovanja i office-a ne moze raditi.. kakva su vasa iskustva sa tim misem? u tom slucaju bi morao uzeti jos jedan mis pored njega za desktop ili mozda da uzmem odma neki mis za desktop pa da ga privremeno koristim i za laptop.. koji mi mis u tom slucaju preporucujete? nemam ograniceni budzet, a razmisljao sam o performance mouse MX.. da li neko ima iskustva sa njim? malo je manji od mx 518 koliko vidim i odgovara mi taj dizajn, jedino negativno a u isto vreme i pozitivno je sto nema zicu.. to me odma baca u neka razmisljanja o delayu u fps-u... sta vi mislite? onaj g9 mi je ruzan za medalju tako da bi njega izostavio u startu..
apple mis nije praktican za tebe, kao ni performance, preporucio bih ti da pogledas recimo logitech G700, trenutno po meni najbolji izbor za te pare, eventualno ako ne zelis cordless pogledaj G500.
:: treba mi savet za mis da se uklopi za sada sa laptopom a kasnije da ga prebacim na desktop :: pre nekih 10tak godina sam koristio mx500 ili 510 ne secam se vise oznake ali bio je onaj sivo crni i bio je fantastican... nakon sto sam ga izgubio uzeo sam 3x mx518 i sada bi to prebacio na starije masine, dao tati itd pa bi sebi uzeo nesto novije. :: Razmisljam sad da li da uzmem taj magic mouse od apple-a ali kontam da se sa njim nista vise od obicnog surfovanja i office-a ne moze raditi.. kakva su vasa iskustva sa tim misem :: u tom slucaju bi morao uzeti jos jedan mis pored njega za desktop ili mozda da uzmem odma neki mis za desktop pa da ga privremeno koristim i za laptop.. koji mi mis u tom slucaju preporucujete? nemam ograniceni budzet, a razmisljao sam o performance mouse MX.. da li neko ima iskustva sa njim? malo je manji od mx 518 koliko vidim i odgovara mi taj dizajn, jedino negativno a u isto vreme i pozitivno je sto nema zicu.. to me odma baca u neka razmisljanja o delayu u fps-u... sta vi mislite? onaj g9 mi je ruzan za medalju tako da bi njega izostavio u startu. ::
jao pomesah sa onim Air mouse, ne znam zasto ti ne uliva poverenje, mis je zmaj a i izgleda tako, prednosti i mana ima performanse kao i G700.. G700 je za mene perfektan mis, sa 2 najvece mane, a to je baterija(fabricka, drugu nisam probao) koja drzi 2, max. 3 dana, konstantnog koriscenja 24sata koliko sam uspeo da skontam, Erestun je probao Varta valjda 2500mAh i nema poboljsanja nekog, druga mana je KABL koji je izuzetno krut, u toku koriscenja dok se puni, to je sve, sto se tice pouzdanosti i kvaliteta mis je ODLICAN, bolji je od performance ako ne gledamo bateriju. Adekvatnijeg izbora za Cordless za te pare a i vise jednostavno NEMA.
:: Gledao sam G700 u radnji, ne uliva mi nešto poverenje kao Performance MX. Baterija i traje kraće nego Performance :: :: Ja jurim sad dobar wireless miš, pa primam sugestije :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pa ima gomilu onih G dugmića koji mi ne trebaju, a kažem ne znam što mi ne uliva poverenje nešto, jer sam ga gledao samo u kutiji. Smara malo što je bateriija kratka mada lako se to napuni tokom noći ako ništa drugo.
Performance MX ima naslon dobar za palac, a takodje ima DPI switching i drugačijeg je malo oblika. Baterija traje duplo više nego G700...
Nisam još ništa odlučio, ali i bez nekog limita novčanog, nemam neki miš za koji sam zagrejan.
RAT 9 deluje zanimljivo, ali je baterija užas, tipa jedan dan. Mamba vidim da se po netu ljudi žale na kvalitet.
Razer Orochi izgleda zanimljivo ali se ljudi žale da brzo udje u sleep mod, tipa posle 2 sekunde i treba mu još toliko da se probudi što u toku igranja je katastrofa.
Danas hoću da odem da kupim mišonju, za tastaturu sam već odlučio, Logitech K350 - wireless Wave... __________________ Scourge of PCBerza
Imao sam ranije Wave, odličan je i za kucanje i za gaming. Potrebna mi je dobra bežična tastatura pored miša, a ovo mi je nekako ispao najbolji izbor, košta svega 40 evra.
Ako neko ima bolju sugestiju za bežičnu tastaturu neka kaže, jer mi je potrebna bežična zbog TVa... __________________ Scourge of PCBerza
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ako hoces da tastaturu za Tv onda uzmi ovo i ne treba ti mis nitti bilo sta drug :: :: http://goo.gl/Pmn5 :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
I da kucnem radi za sve pare, koristim punjive baterije i jednom napunjene drze par meseci(mada ne rokam igre toliko), jedina `mana` je sto mu je stanica poveca, mada to i nije problem za desk resenje.
Ja sam sa G5 presao na ovaj i nikakvu razliku nisam primetio, cak mi ovaj i bolje lezi.
A samo ponasanje je izvaredno, nema ni govora o lagu,brz i precizan full size stakor.I sto je najbitnije pici na svim podlogama isto, jedino sto mu mushema(plastificirano) smeta, mada moguce posto je kineska da je neki fush materijal pa da se zraci nikako ne mogu pravilno odbiti.
Mada sam ja skontao da ti treba za filmove i igre na TV-u, a koji ce ti moj sve to sto si naveo za taj sport??
Ono sto sam ja prvobitno potencirao je ne da tebe ubedim da ga kupis vec da je za to sto tebi treba odlicna stvar a i cenovno veoma pristojno pozicionirana.E sad sta su za tebe kriterijumi to je vec drugo.Ja sam samo izneo iskustvo u vezi tog misa jer nije zgoreg znati da se radi o odlicnom proizvodu, pa sad ako tebi ne odgovara mozda nekom hoce, a najbitnije je imati iskren review za tu stvar koju nameravas da kupis.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nema back i forward tastere, nema hyperscroll... Baš mi je sa konja na magarca da predjem na njega.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ma jok, nisam skontao kao neko nabedjivanje. Ono što meni treba je dobar miš koji ću na kompu da koristim, ali kad mi zatreba da se igram i na TV-u, zato gledam da imam barem DPI switch ako ništa drugo, a jbg ti miševi barem bežični su svi skuplji.
Izašao sam odavno iz fazona da dajem puno para na periferije, ne znam ni šta sad da radim... __________________ Scourge of PCBerza
Imam MX revolution kod devojke koji sam joj poklonio pre par godina, eno zajebava ga baterija, neće da se puni, svetli lampica crveno non stop. Sve dečije bolesti koje je imao su ispravili u Performance MXu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Pa ima gomilu onih G dugmića koji mi ne trebaju, a kažem ne znam što mi ne uliva poverenje nešto, jer sam ga gledao samo u kutiji. Smara malo što je bateriija kratka mada lako se to napuni tokom noći ako ništa drugo
jbg, ti tasteri su mu samo plus, ali ako bas mislis da je to waste onda ne kupuj.. inace, veoma dobro je organizovan polozaj, tako da tacno znas gde ti je koje dugme ako te to buni.
:: :: Performance MX ima naslon dobar za palac, a takodje ima DPI switching i drugačijeg je malo oblika. Baterija traje duplo više nego G700..
G700 kao sto vidis ima isto dobar naslon za palac, samo sto nije gumena podloga koju ja inace ne volim, ovo je dugotrajnije a i ne znoji se palcic
:: :: Nisam još ništa odlučio, ali i bez nekog limita novčanog, nemam neki miš za koji sam zagrejan.
ja licno bih kupio performance samo ako sam dobro zagrejan, tako da ako nisi nesto zadovoljan(mada retko ko nije) sa performance mislim ono na prvi pogled onda sacekaj sta da ti kazsem.. uglavnom ne gledaj razer i rat u wireless varijanti ni pod tackom razno, savet.
:: :: :: :: Danas hoću da odem da kupim mišonju, za tastaturu sam već odlučio, Logitech K350 - wireless Wave.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pošto mi znači da na jednom unifiying recieveru mogu da prikačim i miš i F710 gamepad koji ću da kupim, izbor u glavi mi stoji sad izmedju G700 i MX Performance. Jedini plus mi je što sam Performance ranije imao pa znam šta da očekujem dok sa G700 ne znam da li bi mi odgovarala textura miša, mada mi deluje da je slična kao na G500 koja je btw počela da se izlizuje sa strane... __________________ Scourge of PCBerza
sto se tice bezicne tastature jos nisam video neku koja bi bila dobra za gaming (mozda ova http://goo.gl/mfJNf ali nisam odusevljen) mozda ti je bolja varijanta da uzmes neki extension USB kabl pa ga nakacis na tu koju vec imas... Sto se tice misa , taj Performace ili Mamba (ako bas hoces naj-naj) Sve zavisi koliko si ozbiljan u wireless nameri...
Brateeeeeeee.... već sam napisao da mi treba bežična tastatura i miš da bi se zavalio pred TV :D
Već rastežem kablove sa kućišta i to me smara opasno. Inače imao sam dosta wireless tastatura, ništa nisu specifično lošije za gaming. Kad DiNovo Edge radi kako treba, što ne bi i jedan Wave. K800 mi je nepotrebno skupa, čak duplo u odnosu na Wave samo zbog osvetljenja. Ne bacaju mi se pare... __________________ Scourge of PCBerza
:: sto se tice bezicne tastature jos nisam video neku koja bi bila dobra za gaming (mozda ova http://goo.gl/mfJNf ali nisam odusevljen) mozda ti je bolja varijanta da uzmes neki extensio :: USB kabl pa ga nakacis na tu koju vec imas.. :: Sto se tice misa , taj Performace ili Mamba (ako bas hoces naj-naj :: Sve zavisi koliko si ozbiljan u wireless nameri.. :: :: Edit :: Vidi i ovu http://goo.gl/vCHL :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.