Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
posto su me totalno zbunili potrebna mi je vasa pomoc (opet :D)!!!
STRANA 1 OD 1
stefan989 posto su me totalno zbunili potrebna mi je vasa pomoc (opet :D)!!! 28.09.2011. 21:40 T38649

status: user
broj poruka: 266
Napravio sam temu za stampac ali uzalud, sad sam totalno zbunjen. Idemo od pocetka.

Treba mi stampac za pozivnice,vizit kartice, propusnice... koji necu bas cesto koristiti ali da bude kvalitetan.
Za boje i nije neki problem ali ne bih da mi trosi nesto nenormalno. Cena neka bude oko 200e i neka bude samo NOV.

Recite mi koja marka, model i koji tip stampaca (laser,inkjet, multifun...)???

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stefan989 odg 28.09.2011. 21:42 #363626

broj poruka: 266
Drug mi je rekao za Samsung, neki lik za Hp, a na temi su mi rekli za Canon i to posebno Pixma...
Stripy Re 28.09.2011. 21:50 #363628

broj poruka: 4163
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=4087&forid=13&katid=2

servispc bre

Pisko Odradi pripremu za štampu 28.09.2011. 21:52 #363629

broj poruka: 6645
... idi kod profesionalnih fotografa koji rade digitalnu štampu (sada skoro svi), i odštampaj na fotopapirima većih dimenzija, preje?aćeš bilo šta štampano u kući, pa i po ceni i po kvalitetu.
Pljuckavci na fotopapiru stižu tu kvalitetu, ali je štampa skuplja. Plus, pljuckavac i baš povremeno štampanje, ne idu zajedno, naročito sa recikliranim kertridžima.
Strogo sam protiv multishit aparata, naročito jer cena zasebnog skenera i štampača nije mnogo ili nikako veća od skleparije, a, tako gadan i šugav skener kao u multishit kombinacijama, ionako ne možeš da kupiš zaseban...
Ako fotograf nije neki suvremenik Pantelije iz Maratonaca, imaće i e-mail i možeš mu slati svoje `projekte sa stejdža`, a posle se samo jednom šetaš po to...
Alternativa je laser kolor.... gde sam štampač ne košta ništa, ali zato kertridži klempaju.... mada je opet bolje od pljucka, pouzdanije u uslovima povremene štampe.

Budale veruju u sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs