lutao sam po netu i bzv naleteo na ovo... meni na izgleda deluje jako dobro mada cu svakako otici da je pogledam uzivo... ako je kvalitetna kao sto izgleda na slici ja bih je uzeo...
Američki plakar `samo` 96 000 dinara, prevoz je 4500 dinara, montaža 5% od cene proizvoda!!!!!!!! Kupiš običan drkavi ormar bez vrata, jer su vrata `dodatna oprema`, koja se naknadno plaća!A ako hoćeš šipku za kačenje odela, i za to doplata.Uskoro će oni ključ u bravu, i katanac.Mislim da su pomešali Beograd sa Njujorkom...
izgleda vrhunski, dobri su i ovi nasloni za ruke, ali ovo ti nije klasicna kompjuterska stolica, ili kao sto ti kazes `gejmerska`, ovo ti je KANCELARIJSKA direktorska fotelja, na njoj ne mozes da sednes i da radis nesto na kompu duze vreme jer naslon ide NAZAD, ako me razumes, ne mozes sesti uspravno.. plus ovaj dole naslon podseca na polu-fiksne stolice kod zubara, nije bas prakticno jbg
:: lutao sam po netu i bzv naleteo na ovo... meni na izgleda deluje jako dobro mada cu svakako otici da je pogledam uzivo... ako je kvalitetna kao sto izgleda na slici ja bih je uzeo.. :: :: kako vama deluje :: :: http://www.kika.com/rs/katalog/m/dnevne-sobe/sobe-za-decu-i-mlade-1553/16954217/soba-za-mlade-fotelja-rocker-eadk-48-2 :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
:: izgleda vrhunski, dobri su i ovi nasloni za ruke, ali ovo ti nije klasicna kompjuterska stolica, ili kao sto ti kazes `gejmerska`, ovo ti je KANCELARIJSKA direktorska fotelja, na njoj ne mozes da sednes i da radis nesto na kompu duze vreme jer naslon ide NAZAD, ako me razumes, ne mozes sesti uspravno.. plus ovaj dole naslon podseca na polu-fiksne stolice kod zubara, nije bas prakticno jb :: :: :: :: :: lutao sam po netu i bzv naleteo na ovo... meni na izgleda deluje jako dobro mada cu svakako otici da je pogledam uzivo... ako je kvalitetna kao sto izgleda na slici ja bih je uzeo.. :: :: :: :: kako vama deluje :: :: :: :: http://www.kika.com/rs/katalog/m/dnevne-sobe/sobe-za-decu-i-mlade-1553/16954217/soba-za-mlade-fotelja-rocker-eadk-48-2 :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: :: ASUS GTX570 Direct CU I :: :: OCZ AGILITY :: :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: VIEWSONIC VX2739WM
i meni je to mozda jedina zamerko sto je malo zavaljena unazad! e sad, sto se tice pes-a uzmes joypad i legnes unazad ko covek...ili neku voznju... jedino mozda nije za pucacinu ali to moram da odem da je lepo pogledam i sednem u nju...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
@markopvict Pa dobro jel ne mozes da propustis poneku priliku...
Inace samo da se zna u srbistanu se najvise traze MILF multimedijalni sadrzaji a i zivi primerci...
Nemoj me samo pitati za razlog (srpskog stanja svesti) i objasnjenje istog u vezi tolike popularnosti MILF-a u srbiji... pa zemljace u srbistanu je Guzana Mancic i dalje sEX simbol No1...
Sto se teme tice ja ovo ne bih kupio ni onima koje mrzim lepo to izgleda ali treba razmisliti o ergonomiji pogotovo o onom delu kad treba da sednes za sto i da ustanes od stola... Stolica ili fotelja nema tockice tako da nema primakni se odmakni se i tako to...
@Miskonius Ma stalno prozivaju coveka zbog neke babe...
A kako ja to znam pa cuo sam na TV u jednoj emisiji je bio vlasnik eminentnog video kluba i covek izneo javno sta se najvise trazi u sirbistanu...
Nadam se da sam iole zadovoljio tvoju znatizelju...
@ctrl Stolice ili bolje receno fotelje je pre za dnevnu sobu i neko opustanje nego za racunar...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kako ti znas te stvari :: I kako te uopste zanima ta tematika :: Da ne ulazimo u to koliko druge ljude to stvarno zanima.. :: :: http://goo.gl/FS72A :: ::
nije mi problem sto nema tockice kad moze da se vrti na stranu i tako ustanes od racunara...
ima ugradjene zvucnike mislim i sa strane ima ugradjene prikljucke za slusalice, mrezni kabl i ne znam sta sve jos... ali to mi nije toliko vazno koliko ovo sto izgleda da je masivna i cvrsta i da je jako udobna tako bar deluje... inace cena joj je bila oko 300 e....
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Deluje dobro za odmaranje, ali sumnjam da je zgodna za rad ili igranje igrica, osim ako će tastatura i miš da ti stoje nekako u krilu (bićeš nagnut unazad). Ako igraš Nitendo, Xbox, SonyP,.. onda je to idealno rešenje. Inače je koristim kožnu fotelju (ustvari neki veštak, nije prava koža) i zimi ti se dupe smrzne na njoj, a leti se upariš, mebl je zakon za dugo sedenje.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Moja pitanja su bila cisto retoricke prirode, i bila su u cilju prevencije novonastalog offtopica Ovo stvarno nisam morao da znam Inace, ovde nije posredi MILF situacija vec gerijatrofilija, koliko sam ja u toku. Ne odgovaraj mi na ovo ako Boga znas.
On topic Ta fotelja po meni nije za ispred komjutera, kako je vec MaliAbner lepo rekao zbog slabe/nikakve pokretljivosti Vise je za ono za sta je Daum merka...
:: @Miskoniu :: Ma stalno prozivaju coveka zbog neke babe.. :: :: A kako ja to znam pa cuo sam na TV u jednoj emisiji je bio vlasnik eminentnog video kluba i covek izneo javno sta se najvise trazi u sirbistanu.. :: :: Nadam se da sam iole zadovoljio tvoju znatizelju.. :: :: @ctr :: Stolice ili bolje receno fotelje je pre za dnevnu sobu i neko opustanje nego za racunar.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Kako ti znas te stvari :: :: I kako te uopste zanima ta tematika :: :: Da ne ulazimo u to koliko druge ljude to stvarno zanima.. :: :: :: :: http://goo.gl/FS72A :: :: :: ::
Crna fotelja sa stereo sound sistemom. Sastoji se od: kabla sa džekom za stereo od 3.5 mm za mp3 plejer/i-pod. kabl sa činčom za tv/dvd/vcr i konzole za igrice. uključujući mrežni adapter. Nosivost: maksimalno do 110 kg. Cca. Š/V/D: 53 x 90 x 70 cm
sad sam zvao kazu ljudi da je plus i na akciji i da je cena negde oko 15 k...
otici cu da je vidim pa cu odluciti...
Haha samo gledam kad ce trpanje da krene... Nego, ova fotelja ima previse kratke rukohvate da bi ih koristio. Previse je dugacka, morao bi da se podvuces pod sto da bi mogao da dohvatis tast i mis, a onda od okretanja od stola nema nista. Lepo je imarkovic rekao, samo ne razmisljate o svemu. Cak mi izgledaju da su nizi od standardne visine stola, sto znaci da bi bakuta gladovala dodatnih 6 meseci kako bi ogringo napravio custom astal. Mislim da ce ti ruke visiti sa stola, jedino ako je moguce podici rukohvate sto na ovoj jebeno dobroj fotelji ne moze... nazalost...
__________________________________________________________ Velg Bort Livet
Na takvu masinu da stavljas ovako socijalnu fotelju? Napravices usko grlo! Ne nikako! Ja u kuhinji imam drvene stolice za sa stereo zvukom, a fotelja za igranje ako nema 5.1 zvuk ne bih je ni pogledao da sam an tvom mestu...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.