Sad ubacim sluske(neke gembirdove)sa mikom (dosad sve lepo radilo)i lepo dole realtek hd audio ucita mikrofon ali koga god zovnem ,samo mi kazu da cuju kratko sustanje,kad govorim i nihsta,a indikator rada mikrofona u google talk-u nishta ne pomera,a dole ga kao ucitao???
ja to ne mogu da nadjem. Edit:Nasao i lepo mi kaze microphone is worling properly.Ali ponovo susti i prekida. E sad,kad sam uzeo nisu mi dali garanciju,samo fiskalni racun,da li ja mogu sad tu neshto,posto cu da vratim ili nishta?
računaru. Neki put čak i kodeci hoće da zaglupe mikrofon. Desilo mi se da dok nisam deinstalirao kodeke nisam mogao da snimim zvuk u najobičnijem sound recorderu.
Što se tiče drajvera, neki put ne pomažu oni sa sajta proizvođača matične ploče, ako je integrisana matična u pitanju, tek sa sajta proizvođača čipa zvučne karte.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.