Kupio sam je danas i sve montirao lepo radi, ali kad stavim 16:9 bude crna slika sa dve linije slike odnosno programa znaci ne vidi se lepo, i slika kad je normalna na 4:3 ko da ima snega nije citsa, jel neko zna do cega je? Kablove sam dobro povezao mislim da nije do toga. Korisitm je na monirotu viewsonic VX2253 na rezolulciji 1920x1080, a mislim i da nije do rezolucije posto kad smanjim rezoluciju isto ima snega !!
sada mi to toliko i nesmeta posto sam nabavio tv pa negledam na kompu,inace jos jedno pitanje dali mogu da se sortiraju kanali npr rts na 1 itd,sada su mi razbacani kanali....
Ja sam tek danas monirao nesto sam malo gledao, al sam isao na auto tune, al iskreno nigde nisam video manual :D! Probacu ovo sto ste mi rekli pa cu da vam kazem sta i kako !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.