A i tih 100€ te j. Imaš lepu nameru da baciš 100€. Bolje kupi nešto MALO skuplje, ali da radi. I opet, jebo te lexmark. Oni jedino imaju qvazi-futuristički dizajn, u koji onda upakuju balegu, sve sa ponekim zlokobnim čipom protiv reciklaže ili dugotrajne upotrebe.
priznajem da je u pravu: i što se tiče izbora brenda, i što se tiče iznosa koji bi izdvojio za takakv štampač: begaj.
Leksmark ima uređaje koji kada bi radili onako kako su projektovani bili bi super. Ne znam da li mi više liče na nedovršene uređaje ili što jeftinija rešenja. Ne mogu da kažem da im nisu uređaji kvalitetni i dobro zamišljeni, jednostavno: negde im fali samo finiš, na šta nekad i može da se zažmuri, a nekad previše da bi moglo da opravda uložen novac.
Ja sam skoro kupovao CP1025 i nešto sam nezadovoljan veličinom tonerskih kaseta i načinom povlačenja papira. Ne kažem da je ovaj bolji, ali mi deluje ozbiljnije.
Ok, izbacio sam Lex i poceo da gledam druge polovne, ima dosta hp od 180e pa navise, razmislicu jer mnogo mi je to s` obzirom da ga ja necu koristiti cesto...A sta mislite o ovom Konica Minolta Magicolor 2530dl?
U pravu je codeus. ako ga nećeš često koristiti mislim da ti je bolje rešenje neki ink-jet MFP. Manje košta u startu, ali obavezno pronađi način kako da ga dopunjuješ. Drugar je našao vezu da punjenja iz Nemačke dobija za 20 € umesto originalnih koja u Srbiji koštaju 100 €.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: ako ga neces cesto koristiti sta ga kupujes koji q... na tonere ima da plunes svaki put koliko i na stampac .. :: :: ima smisla u poslovnoj primeni .. i jos ako imas vezu u londonu/berlinu da ti dovlaci jeftinije tonere ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.