E ovako, pre nekog vremena pocelo ovo da se desava, tastatura se iz cista mira blokira i ne funkcionise, bilo da je u windowsu, ili u nekoj aplikaciji nebitno. Pre neku nedelju mi se i windows pokocio dosta, i imao svakakve errore i ujedno i tastatura, pa sam reinstalirao, i sada radi ok windows, ali evo malopre opet tastatura blokirala, restartovao komp, i dalje ne radi, pa sam morao da uninstaliram driver za tastaturu, pa da restartujem windows i sada radi ://
Interesuje me ko ima ovu tastaturu G800(ili imao slican problem), da li je ovo pocetak da riknjava ili se samo tako zaglupio driver u windowsu!?!? Inace ovako tastatura kad se ne blokira radi sasvim ok....
nema razloga da riknjava cak ni zbog toga sto je A4Tech, proveri USB port, resetuj bios, pa zadnja opcija bi bila da odneses kod nekog druga probas kod njega
:: E ovako, pre nekog vremena pocelo ovo da se desava, tastatura se iz cista mira blokira i ne funkcionise, bilo da je u windowsu, ili u nekoj aplikaciji nebitno. Pre neku nedelju mi se i windows pokocio dosta, i imao svakakve errore i ujedno i tastatura, pa sam reinstalirao, i sada radi ok windows, ali evo malopre opet tastatura blokirala, restartovao komp, i dalje ne radi, pa sam morao da uninstaliram driver za tastaturu, pa da restartujem windows i sada radi :/ :: :: Interesuje me ko ima ovu tastaturu G800(ili imao slican problem), da li je ovo pocetak da riknjava ili se samo tako zaglupio driver u windowsu!?!? Inace ovako tastatura kad se ne blokira radi sasvim ok... :: :: Hvala i pozdra :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
nije na usb :) obican je port, ali to se ne desava stalno nego povremeno, probacu bios da resetujem, mada bem li ga dal ima veze sa tim, a i ne resetuje mi se, jer je ova ploca cudna malo :) recimo sad radi OC cpu-a bez problema, a nekad nece uopste na manuelno da se OC-uje xD mada nebitno..... Cekam da vim ima li jos neko ovakav slucaj sa tastaturom, mada nema nikog da se javi :)
:: nema razloga da riknjava cak ni zbog toga sto je A4Tech, proveri USB port, resetuj bios, pa zadnja opcija bi bila da odneses kod nekog druga probas kod njeg :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
Kako nije na USB, kad ja imam tu tastaturu??? Ima dva prikljucka koliko ja znam :) PC- Keyboard/USB Meni radi savrseno a znam ljude koji je urnisu i radi im perfektno. Moje iskreno misljenje je da nije problem u tastaturi. Proveri na drugom kompu, i videces da je tastatura OK. Moze da se desi i da ona zeza ali mislim da je mala verovatnoca. Proveri kabl i port na ploci.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: nije na usb :) obican je port, ali to se ne desava stalno nego povremeno, probacu bios da resetujem, mada bem li ga dal ima veze sa tim, a i ne resetuje mi se, jer je ova ploca cudna malo :) recimo sad radi OC cpu-a bez problema, a nekad nece uopste na manuelno da se OC-uje xD mada nebitno.... :: Cekam da vim ima li jos neko ovakav slucaj sa tastaturom, mada nema nikog da se javi : :: :: :: :: :: q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: nema razloga da riknjava cak ni zbog toga sto je A4Tech, proveri USB port, resetuj bios, pa zadnja opcija bi bila da odneses kod nekog druga probas kod njeg :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: :: WD3200AAK :: :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
Nisi informisan. Postoje 2 verzije, jedna sa USB-om, ona ima naznaku MU pored modela, a druga bez.
Kod mene pomenuta tastatura radi k`o svajcarski sat.
:: Kako nije na USB, kad ja imam tu tastaturu?? :: Ima dva prikljucka koliko ja znam : :: PC- Keyboard/US :: Meni radi savrseno a znam ljude koji je urnisu i radi im perfektno. :: Moje iskreno misljenje je da nije problem u tastaturi :: Proveri na drugom kompu, i videces da je tastatura OK :: Moze da se desi i da ona zeza ali mislim da je mala verovatnoca. Proveri kabl i port na ploci :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: nije na usb :) obican je port, ali to se ne desava stalno nego povremeno, probacu bios da resetujem, mada bem li ga dal ima veze sa tim, a i ne resetuje mi se, jer je ova ploca cudna malo :) recimo sad radi OC cpu-a bez problema, a nekad nece uopste na manuelno da se OC-uje xD mada nebitno.... :: :: Cekam da vim ima li jos neko ovakav slucaj sa tastaturom, mada nema nikog da se javi : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: :: :: nema razloga da riknjava cak ni zbog toga sto je A4Tech, proveri USB port, resetuj bios, pa zadnja opcija bi bila da odneses kod nekog druga probas kod njeg :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: :: :: WD3200AAK :: :: :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
ja sam uzo ovu sto nije na usb, ne mogu da proverim na drugom kompu(jer mora da dezuram uz komp da vidim da li ce i kad da se blokira), jer se ovo desava random, moze dugo da radi tako dobro, ali nekad iz cista mira se blokira, nzm zbog cega ://
Nisam imao pojma da postoji model bez USB-a. Najbolja ti je varijanta da razmenis tastature na neko vreme sa nekim drugom ili sl., pa ako se desi bar ce da budes siguran. @Lug U zdravlje nek je ziva i zdrava :)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
danas sam resio da otvorim tastaturu, i da pregledam nije li se nesto razlemilo, NIJE, ocistio sve mrvice :) lepo sve namestio da bude i posle ukljucim tastaturu, kad ono q :@ sada tastatura nema da odgovori ni na jedno pretisnuto dugme, reko daj da restart komp, to sam uradio, kao nesto ona tu se aktivira, trepnu 3 sijalice, ukljuci se num lock, ali kad je u windowsu samo tako stoji ukljuceno svetlo ali ni jedno dugme ne radi, osim ona 2(za brzinu, i za premapiranje dugmica)
Ostalo je da pitam samo, da nije problem u kablu ako neko moze da mi odgovori???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.