Veruj mi na reč, kad je transparentnost objekata u pitanju nema mi ravnog, ali trenutak kad staviš komponente unutra(bez obzir na dimenzije) završava priču, po tebe razočaravajuću(verovatno). Spoljna transparentnost ukoliko nije donekle diskretna narušava izgled objekta, tj. narušava mu eksploatacionu stranu. Plus taj pleksiglas i airflow? Dve pogrešne reči u jednoj rečenici. Da ne govorim o disipaciji i termičkoj provodnosti materijala. Batali se ti od tih misli da kupiš nešto ovako. Nisam preporučio cenu za lizing, ali kontaš.
Ja ga imam vec treca godina, platio sam ga 100 evra u Grapolu, jako je efektno pogotovo ako nabudzis kao sto sam ja, ako ti se svidja neces pogresiti samo moras da znas da ga bar jednom u 2-3 meseca moras otvarati i brisati prasinu koja se natalozi i pored filterara na usisnim ventilatorima, pozzz!
nisam mislio da ovu konfu stavljam u njega jer sam svestan da bi se sve mnogo grejalo i da je unutra airflow nikakav... mislio sam da pravim neku office konficu pa mozda ne bi bilo skupo da se ovo nabavi , tj ima ga u ponudi , korisceno normalno, kaze vlasnik u dobrom stanju..
zato pitam koliko biste vi ponudili?
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
:: mislio sam na ovo :: :: http://www.kupindo.com/Providno-kuciste-Gigabyte_slika_O_327744.jp :: :: koliko po vama :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
Ako je u pitanju office mašine kao što kažeš, onda stavi bilo kakvu kutiju, koja će ti raditi posao, zašto trošiš eure na ovo? U dobrom stanju? Ok, ako je u dobrom stanju, onda mu ne bih dao više od 35-40e.
:: nisam mislio da ovu konfu stavljam u njega jer sam svestan da bi se sve mnogo grejalo i da je unutra airflow nikakav... mislio sam da pravim neku office konficu pa mozda ne bi bilo skupo da se ovo nabavi , tj ima ga u ponudi , korisceno normalno, kaze vlasnik u dobrom stanju. :: :: zato pitam koliko biste vi ponudili :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Na mom kucistu ima jos jedan ventilator na donjoj. podnoj stranici od 8 cm tako da mi on i ovaj sa prednje strane uduvavaju vazduh u kucuste a ova dva na gornjoj i zadnjoj stranici plus napajanje izduvavaju vazduh napolje, ne skiraj se, sasvim je dovoljno i za zahtevnije nasine, stavio sam takodje providne ventove =, napravio elektroniku za automatsku regulaciju obrtaja ventilatora tako da im se povecava broj obrtaja kako se povecava temperatura u kucistu i obratno, kada ga klinci poteraju sa igricama posle par sati igranja temperatura u kucistu ne prelazi 35-38 stepeni mereno i po najvecim vrucinama. Nasao sam i napajanje takodje u providnom kucistu tako da sam ga skockao sasvim ok, na procesor sam stavio http://www.itsvet.com/proizvod/thermaltake-big-typhoon-cl-p0114d/comp_comp_cooler/49/205 i umesto njegovog ventilatora stavio sam KONING-ov vent koji ispisije tekst, temperatura i broj obrtaja, ljudi koji to prvi put vide ne mogu da odvoje pogled, jako zanimljivo! Pozzz
Ja sam ga pre dve godine video u radnji u KS-u na akciji. Kostalo je 4000 din. U to vreme je svuda bilo 8000+ !!! Sky fire se zainteresovao i ja sam mu poslao postom. On ce ti najbolje reci jer ga vec poseduje. Ovo kuciste po prvi put sam video kod Pufi-ja, mada ga nema odavno na forumu, tako da je malo verovatno da ces cuti njegov komentar.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Na tom kucistu nista ne vredi, cak vise ni taj GA natpis... To kuciste je za popaljene klince, kao imam providno kuciste... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
@mixer93 Nisi video uzivo to kuciste, zato tako pricas. Izuzetno lepo deluje, a kvalitet pleksiglasa je odlican
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Na tom kucistu nista ne vredi, cak vise ni taj GA natpis.. :: To kuciste je za popaljene klince, kao imam providno kuciste... :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Video sam... Meni se ne svidja. Samo zbog cable managmenta. Moraju se videti kablovi. Naravno, ko voli egzotiku, nek` izvoli... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: @mixer9 :: Nisi video uzivo to kuciste, zato tako pricas :: Izuzetno lepo deluje :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: Na tom kucistu nista ne vredi, cak vise ni taj GA natpis.. :: :: To kuciste je za popaljene klince, kao imam providno kuciste... :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Imam kuciste i nabavih ga povoljno preko kolege Gligoslava :) Sto se tice kvaliteta stvarno je odlican pleksiglas,dobro obradjen i odgovarajuce debljine. Kuciste je u globalu cvrsta konstrukcija i trenutno mi u njoj lezi AMD trash za multimediju,Intel je u Cooler Master Stacker 832 SE modovan. Zasto sam to pomenuo?Upravo zato sto je kuciste vise atrakcija,nije za ozbiljnije komponente.Moze nesto sto manje disipira,neku jeftiniju varijantu konfiguracije,nikako za neke zahtevnije i ozbiljnije komponente jer o performansama nema ni govora.
Jedan 80mm cooler napred,jedan pozadi i jedan odozgo ne znace mnogo kod ozbiljnijih komponti a i prostor je mali za hardver malo vecih dimenzija.
Za office/multimedia masinu je super,mada sam ja jedno vreme koristio i kao gaming masinu sa GTX 460 karticom posto mi je u kucistu Cooler Master M 1000 (nemam drugo slabije) ,za Intel koristim Enermax Revolution 1150w !
Sve u svemu simpaticno kuciste koje ostavlja dobar utisak cemu je i namenjeno.
:: Za office/multimedia masinu je super,mada sam ja jedno vreme koristio i kao gaming masinu sa GTX 460 karticom posto mi je u kucistu Cooler Master M 1000
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: Za office/multimedia masinu je super,mada sam ja jedno vreme koristio i kao gaming masinu sa GTX 460 karticom posto mi je u kucistu Cooler Master M 1000 :: :: ... dok nije počelo da se topi.. :: :: Pozdrav :: :: Vlada
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.